Vahvan salasanan asettaminen Norton Password Manager -varastoon

Norton Password Manager vaatii vahvan salasanan luomista henkilötietojesi luvattoman käytön estämiseksi. Vältä seuraavanlaisia salasanoja luodessasi vahvaa salasanaa:

• helposti arvattavat salasanat

• yleisesti käytetyt salasanat.

Helposti arvattavat salasanat

Arvattava salasana tarkoittaa, että varastosi salasanan arvaaminen vaatii vähemmän aikaa ja vaivaa kuin vahvan salasanan arvaaminen. Se ei tarkoita, että varastosi salasana on kaikkien tiedossa, mutta päättäväinen kyberrikollinen voi selvittää salasanasi jatkuvalla yrittämisellä.

Yleisesti käytetyt salasanat

Norton Password Manager -varastosi salasana voi olla hyvin lähellä aikaisemmin murrettujen salasanojen luetteloista löytyneitä salasanoja. Kyberrikolliset käyttävät näitä salasanoja muiden salasanojen murtamiseen, joten Norton Password Manager neuvoo välttämään niitä muistuttavia salasanoja. Norton Password Managerin salasanan luontityökalun avulla voit luoda monimutkaisen salasanan, joka ei ole yleisesti käytetty.

Myös Norton Password Managerin salasanan luontityökalun avulla voit luoda monimutkaisen salasanan, jonka arvaaminen ei ole mahdollista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v130049416
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS