Password Managerin määrittäminen Nortonin UWP-sovelluksella

Edge-selaimen Norton Password Manager -laajennus on turvallinen pilvisijainti, johon voit tallentaa kaikki arkaluonteiset tietosi, kuten kirjautumistiedot, henkilötiedot ja raha-asioita koskevat tiedot. Näiden tietojen avulla voit kirjautua verkkosivustoille, täyttää verkkolomakkeita automaattisesti ja suorittaa verkkomaksuja.

Jos käytät kokeiluversiota, sinun on luotava tili, jotta voit käyttää tätä ominaisuutta.

Norton Password Managerin asentaminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Valitse Oma Norton -ikkunan Password Manager -kohdasta Määritä.

Sinut ohjataan Microsoft Storeen.

3. Napsauta Asenna ja asenna Norton Password Manager -sovellus Microsoft Storesta.

4. Kun saat ilmoituksen Edge-selaimelta, valitse Ota se käyttöön.

Pilvivaraston avaaminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Valitse Oma Norton -ikkunan Password Manager -kohdasta Avaa.

Pilvivarasto aukeaa Edge-selaimessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128629233