Muiden laitteiden suojaaminen Norton LifeLock -jäsenyydellä

Jäsenyytesi voi sallia Nortonin asentamisen useille PC-, Mac- tai mobiililaitteille lisämaksutta. Tilaukseesi sisältyvien käyttöoikeuksien määrä kertoo, voitko ottaa Norton-suojauksen käyttöön useilla laitteilla.

Video: Nortonin laitesuojauksen lataaminen ja asentaminen

Tilaukseen sisältyvien käyttöoikeuksien määrän selvittäminen

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Valitse Oma tilaus -välilehdeltä jäsenyystilauksesi.

Näet asennusta varten käytettävissä olevien käyttöoikeuksien määrän jäsenyystilauksen nimen alla.

Jos vapaita käyttöoikeuksia on käytettävissä, voit suojata muita laitteita.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v118869637
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 23/09/2019