Norton Secure VPN -varoitusten käyttöön ottaminen tai käytöstä poistaminen

Norton Secure VPN varoittaa sinua, kun olet yhteydessä suojaamattomaan yhteyspisteeseen. Ota varoitukset käyttöön -asetus on oletuksena käytössä. Jos haluat poistaa varoitukset käytöstä, voit tehdä sen Wi-Fi-suojaus -sivulta.

Varoitusten käyttöön ottaminen tai poistaminen käytöstä Android- tai iOS-laitteella

1. Käynnistä Norton Secure VPN.

2. Napauta näytön alalaidassa näkyvää Wi-Fi-asetukset -kuvaketta.

3. Siirrä Ota varoitukset käyttöön -kytkintä ottaaksesi varoitukset käyttöön tai pois käytöstä.

Ota varoitukset käyttöön -kytkin näkyy harmaana, kun Yhdistä automaattisesti -liukusäädin on otettu käyttöön Wi-Fi-suojaus-sivulla.

Video: Norton Secure VPN:n käytön aloittaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117122896
Käyttöjärjestelmä: Windows, macos, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 07/09/2020