Aloitetaanpa

Oletko ladannut laitesuojauksen?

Kun olet tilannut Norton-tuotteen, lataa se laitteillesi. Lataaminen on helppoa: kirjaudu Nortoniin ja valitse Lataa. Tarkat ohjeet on annettu artikkelissa Nortonin lataaminen laitteelle.

Voit ladata tuotteen useille laitteille tilauksestasi riippuen.

Onko tietokoneesi suojattu?

Kun olet asentanut tuotteen, kaksoisnapsauta työpöydällä olevaa Norton-kuvaketta ja tarkista, näkyykö Norton-ikkuna vihreänä. Jos Nortonin suojaustila on vihreä, laitteesi on suojattu.

Jos tilana näkyy punainen tai oranssi, jotkin Norton-ominaisuudet eivät ehkä ole käytössä tai toimi oikein. Useimmissa tapauksissa voit ratkaista ongelmat napsauttamalla Korjaa nyt -painiketta.

Muista myös asentaa käyttöjärjestelmääsi koskevat uusimmat päivitykset ja päivittää säännöllisesti kaikki muut ohjelmistosi, aina kun valmistajat julkaisevat päivityksiä.

Onko tietosuojasi kunnossa?

Jos sinulla on Norton 360, sinulla pitäisi olla Norton Secure VPN*, joka auttaa takaamaan tietosuojan, kun lähetät tai vastaanotat tietoja Wi-Fi-verkkojen, langallisten yhteyksien tai matkapuhelinverkon välityksellä.

Jos olet ostanut Norton Secure VPN -tuotteen erikseen, lataa se kaikille yhteensopiville laitteillesi. Lisätietoja on artikkelissa Norton Secure VPN:n ottaminen käyttöön.

* Norton Secure VPN on saatavana vain tietyissä maissa.

Ovatko lapsesi suojassa? ...entä tiedostosi ja salasanasi?

Tilaukseesi kuuluu mahdollisesti verkkovarmuuskopiointi** ja Norton Family* -ominaisuudet. Norton Familyn avulla voit valvoa lasten internetin käyttöä. Lue lisää artikkelista Norton Family -palvelun käytön aloittaminen. Lisäksi voit varmuuskopioida tärkeät asiakirjat ja tiedot verkkovarmuuskopiointiominaisuudella. Lue artikkeli Norton-pilvivarmuuskopioinnin aktivoiminen kuvien ja tärkeiden tiedostojen suojaamiseksi.

Voit käyttää Norton Password Manager -ominaisuutta kaikkien salasanojesi säilyttämiseen, jotta sinun ei tarvitse muistaa niitä. Tuotteen selainlaajennukset täydentävät salasanat tarvittaessa automaattisesti ja turvallisesti. Saat lisätietoja kohdasta Norton-selainlaajennusten lisääminen.

* Norton Family -ominaisuus on saatavana vain Microsoftin Windows-käyttöympäristöön.

** Varmuuskopiointiominaisuus on saatavana vain Microsoftin Windows-käyttöympäristöön.

Onko lasku tai tilauksen tila kateissa?

Kirjaudu Omaan Nortoniin, jotta voit hallita Norton-tilaustasi.

Omassa Nortonissa voit ladata laskuja, tarkastella tilaushistoriaa tai päivittää laskutustietoja ja sähköpostiosoitetta.

Voit myös tarkistaa, mitä laitteita tilauksesi suojaa, ja vapauttaa käyttöoikeuden, jotta voit suojata uuden laitteen.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on ongelmia tilauksesi kanssa, voit ottaa maksutta yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Voit olla yhteydessä muihin käyttäjiin Norton-yhteisössä ja keskustella suojauksesta tai muista tietoturva-aiheista. Löydät meidät myös Twitteristä tai Facebookista.

Voit myös ottaa yhteyttä Virus Protection Promise -tukeemme tilauksesi mukaan ja saada apua uhkien poistamiseen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117057704
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 05/12/2019