Palveluntarjoajilta hankittujen Norton-tuotteiden tukikäytäntö

Tietyt palveluntarjoajat tarjoavat Norton-tuotteita asiakkailleen lisäpalveluna. Näitä tuotteita kutsutaan yhdessä nimellä kumppanien hallinnoimat tilaukset (PMSS-tuotteet).

Jos et ostanut Norton-tuotettasi Nortonin verkkosivulta, kannattaa selvittää, kuka palveluntarjoajasi on, sillä siten voit kääntyä oikean tukihenkilön puoleen laskutus- ja teknisissä kysymyksissä.

Koska Norton-tuotteet tarjottiin pakettina palveluntarjoajan tuotteen kanssa, palveluntarjoajalla on yleensä pääsy tilaus- ja muihin tietoihin, joiden pohjalta he voivat auttaa sinua. Palveluntarjoajat ovat saaneet koulutuksen Norton-tuotteiden tuen tarjoamiseen ja voivat auttaa asiakkaita. Lähetä tukipyyntösi siis palveluntarjoajallesi.

Palveluntarjoajalta saadun tuotteen tunnistaminen

Voit määrittää, onko Norton-tuotteesi Norton-verkkopalvelutuote, valitsemalla jonkin seuraavista osioista:

Tuoteikkunassa

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Valitse ikkunan oikeasta yläkulmasta Ohje.

3. Valitse Help Center -ikkunasta Tietoja.

Näkyviin avautuu paneeli, jossa on tuotekohtaisia tietoja, ja lisäksi näet osion, jossa on korostettu myyjän nimi.

22.x-versio: myyjän nimi ei aina näy Tietoja-paneelissa, sillä se riippuu asettelun määrityksestä.

Jos tuotteen nimessä on ”online”, se viittaa Norton-kumppanin asetteluun, joka on suunniteltu nimenomaan palveluntarjoajalle.

”Online”-nimikäytäntö ei koske Mac-tuotteita.

Palveluntarjoajan logo

Palveluntarjoajien tarjoamat Norton-tuotteet ovat usein osa brändiyhteistyötä: Norton-tuoteikkunassa siis näytetään palveluntarjoajan logo.

Tuotteen PIN-koodi

Olet voinut saada palveluntarjoajalta PIN-koodin tervetulosähköpostissa. PIN-koodi on 13-merkkinen aktivointitunnus, jolla voit aktivoida Norton-tuotteen.

Tietyissä tapauksissa PIN-koodi on lisätty palveluntarjoajan antamaan latauslinkkiin. Jos palveluntarjoajalta saamassasi latauslinkissä on 13-numeroinen PIN-koodi, linkki viittaa kumppanin hallinnoimaan Norton-tuotteeseen. Tällöin palveluntarjoaja yleensä huolehtii asiakkaalle tarjottavasta tuesta Nortonin sijaan.

Tuen pyytäminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaus.

2. Valitse oikeasta yläkulmasta Ohje > Hanki tukea.

Autofix-työkalu suoritetaan ja voit etsiä ratkaisuja Norton-verkkopalvelujen tukisivulta.

Jos tukisivulta ei löydy ratkaisua, napsauta sivun oikeasta yläkulmasta Ota yhteyttä. Sinut ohjataan palveluntarjoajan verkkosivustolle, josta saat lisää apua.

Joskus tuotetta ei ole määritetty niin, että se ohjaa asiakkaan palveluntarjoajan ohjesivuille. Sen sijaan asiakas ohjataan yleiseen palveluntarjoajaikkunaan, jossa kehotetaan pyytämään tukea palveluntarjoajalta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v115410313
Käyttöjärjestelmä: Mac;Windows