Norton-tuotteiden ja -palveluiden tukemat käyttöjärjestelmät

Jos olet ostanut Norton Computer Tune Up -palvelun ja haluat käyttää sen, lue artikkeli Tilatun Norton Computer Tune Up -palvelun lunastaminen

Jotta ostamasi tuote voidaan asentaa laitteelle, laitteen on täytettävä tässä artikkelissa kuvatut käyttöjärjestelmän vähimmäisvaatimukset. Valitse Norton-tuotteesi ja lue lisää näistä vaatimuksista:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v110635648
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 03/06/2019