Norton Password Manager -asetusten määrittäminen Nortonista

Kun Norton on asennettu, voit halutessasi määrittää Norton Password Managerin asetukset. Voit tuoda tai viedä Norton Password Managerin varaston ja määrittää varaston käyttöoikeudet ja selainasetukset.

Norton Password Managerin tuonti- ja vientiasetukset

Voit viedä Password Manager -tiedot varmuuden vuoksi, tietojen palauttamista varten tai jos siirrät Password Manager -tietosi uudelle tietokoneelle. Varmuuskopiotiedostot tallennetaan .DAT-tiedostoina.
Voit suojata varmuuskopioidut tiedostot salasanalla. On suositeltavaa käyttää salasanaa, jotta Password Manager -tietosi voidaan suojata paremmin. Varmuuskopioinnin salasanan ei tarvitse olla sama kuin Password Managerin salasanan. Sinun on annettava salasana, kun palautat varmuuskopioimasi Password Manager -tiedot.
Voit tuoda Password Manager -tietosi aiemmin varmuuskopioimastasi tiedostosta.
Kun otat automaattisen varmuuskopiointitoiminnon käyttöön, varastosi varmuuskopioidaan automaattisesti ja varmuuskopiot tallennetaan laitteellesi. Varaston varmuuskopiot tallennetaan sijaintiin Käyttäjät\<Käyttäjänimi>\Omat tiedostot\Norton Password Manager Backups\<Norton-tilin nimi>.
Sinulla on seuraavat vaihtoehdot, kun tuot Password Manager -tietoja:
  • Yhdistä tuodut tiedot siihen varastoon, johon olet kirjautuneena.

• Korvaa olemassa olevat Password Manager -tiedot tuoduilla tiedoilla siinä varastossa, johon olet kirjautuneena.

Norton Password Managerin suojausasetukset

Voit vaihtaa Password Managerin salasanan Tietoturva -välilehdellä Asetukset -ikkunassa. Voit myös asettaa Password Managerin salasanan suojaustason tällä asetuksella.
Voit vaihtaa Password Managerin salasanan ja asettaa suojaustason salasanallesi seuraavissa osioissa:

Varaston käyttäminen

Voit määrittää seuraavat tietoturva-asetukset varastosi avaamiselle ja sulkemiselle.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Kysy salasanaa jokaisen kirjautumisistunnon alussa:

Pyytää syöttämään varaston salasanan joka kerta, kun käytät Password Manageria.

• Kysy salasanaa ennen kirjautumistietojen tai lomakkeen täyttämistä:

Kysyy Password Managerin salasanaa jokaisessa verkkolomakkeessa ennen kirjautumistietojen automaattista täyttämistä. Voit määrittää yksittäisten kirjautumistietojen asetukset niin, että niiden automaattinen täyttö vaatii Password Managerin salasanan.

• Sulje varasto, kun se on ollut <minutes> min käyttämättömänä:

Sinut kirjataan automaattisesti ulos Password Managerista, kun se on ollut käyttämättömänä tietyn ajan. Valittavissa olevat joutoaikakatkaisun vaihtoehdot ovat 15, 30 ja 45 minuuttia. Tämä vaihtoehto on hyödyllinen, jos tietokonetta käyttävät muutkin.

• Sulje varasto, kun lepotila käynnistyy:

Kirjaa sinut automaattisesti ulos Password Managerista, kun järjestelmä menee keskeytystilaan.

Varaston salasana

Voit vaihtaa varaston salasanan.

Käyttämällä Vaihda varaston salasana -toimintoa voit vaihtaa varaston salasanan ja asettaa salasanavihjeen.

Norton Password Managerin selausasetukset

Voit määrittää Asetukset -ikkunan Selaaminen -välilehdessä, miten haluat Password Managerin keräävän, tallentavan ja näyttävän vierailemiesi verkkosivujen kirjautumistiedot. Voit määrittää Password Managerin näyttämään kortit, jotka olet luonut lomakkeita sisältäville sivustoille. Lisäksi voit määrittää automaattisen täyttötoiminnon asetukset tietoturvauhkia sisältäviä sivustoja varten.

NortonLifeLock suosittelee, että säilytät kirjautumisten oletusasetukset.

Voit määrittää seuraavat asetukset Selausasetukset -ikkunassa:

Kirjautumisen tallentaminen

Voit määrittää Norton Password Managerin tallentamaan ja täyttämään kirjautumistietosi. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Tallenna kirjautumistiedot, kun kirjaudun verkkosivustolle : Voit tallentaa niiden verkkosivustojen kirjautumistiedot, joilla käyt. Vaihtoehdot ovat: Aina, Ei tai Kysy.

Poista selaimen salasanan hallintatoiminto käytöstä : Voit määrittää, miten haluat selaimen salasanojen hallintatoiminnon toimivan. Vaihtoehdot ovat: Kyllä, Ei tai Kysy.

Tietorivi

Voit määrittää Norton Password Managerin näyttämään henkilötietoluettelon tietorivillä. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Näytä kirjautumiseni, kun minulla on useita kirjautumistietoja samalle sivustolle : Kirjautumistietosi näytetään aina käydessäsi verkkosivustolla, jolla on useita kirjautumistietoja.

• Näytä täyttövaihtoehtoni aina, kun käyn lomakkeen sisältävällä sivulla : Osoitteet näytetään aina käydessäsi verkkosivulla, joka sisältää henkilötiedoilla täytettäviä lomakkeita.

• Kehota minua avaamaan varastoni : Saat kehotteen avata varastosi aina, kun käyt verkkosivustolla, jolla on täytettäviä lomakkeita.

Täyttäminen

Voit määrittää Norton Password Managerin täyttämään tietosi automaattisesti, kun käyt verkkosivulla. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Täytä kirjautumistietoni automaattisesti, kun käyn verkkosivustoilla Voit ottaa käyttöön toiminnon, joka täyttää kirjautumistietosi automaattisesti, kun käyt verkkosivustolla.

Automaattinen tietojen antaminen sivuilla, jotka sisältävät tietoturvauhkia : Voit määrittää, miten haluat Password Managerin reagoivan tietoturvauhkia sisältäviin verkkosivustoihin. Vaihtoehdot ovat: Kyllä, Ei tai Kysy.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v10327252
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 01/11/2021