Haluan ladata Norton-tuotteeni, joka on ostettu vähittäismyymälästä

Tiesitkö? Monet tilaukset mahdollistavat Norton-suojauksen laajentamisen useisiin laitteisiin ilman lisämaksuja.

Katso lisätietoja napsauttamalla tästä.

Jos haluat asentaa Norton-tuotteen, joka on ostettu vähittäismyymälästä tai yhteistyökumppanin verkkosivustolta, sinun on luotava itsellesi Norton-tili tai lisättävä ostamasi tuote olemassa olevaan tiliisi.

Määritysprosessin aikana voit halutessasi rekisteröityä Norton Automatic Renewal -palveluun.

Norton-tuotteen lataus ja asennus

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

2. Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, valitse Luo tili ja suorita loppuun tilin rekisteröiminen.

Jos sinulla jo on Norton-tili, kirjaudu sisään.

3. Napsauta Aloita -sivulla Anna uusi tuotetunnus.

Kirjoita tuotetunnus ja valitse >.

Jos ostit tuotteen CD-levyn verkosta tai paikalliselta jälleenmyyjältä, tuotetunnuksesi on pakkauksen sisällä joko CD- tai DVD-kotelossa olevassa tarrassa tai tulostettuna erilliselle kortille.

Tuotetunnuksesi sisältää kirjaimia ja numeroita. Tunnus ei sisällä erikoismerkkejä.

Huomaa, että tilauksesi alkaa, kun syötät tuotekortista tai vahvistussähköpostiviestistä löytyvän 25-merkkisen avaimen.

4. Jos haluat rekisteröityä Norton-tilauksen Automatic Renewal -palveluun, valitse Aloita.

Jos et halua rekisteröityä Automatic Renewal -palveluun, valitse Ohita ja jatka kohtaan 9.

5. Lue Automatic Renewal -palvelun ehdot ja valitse Hyväksy ja jatka.

6. Anna luottokorttitiedot ja valitse Seur..

7. Anna laskutusosoitteesi ja valitse Automatic Renewal -palveluun rekisteröityminen.

8. Valitse rekisteröitymisen vahvistusnäkymästä Jatka lataamista.

9. Valitse Hyväksy ja lataa.

Jos tilissäsi on useampi kuin yksi Norton-tuote, valitse tuote, jonka haluat ladata, ja napsauta Seuraava.

Jos olet Norton Security Platinum -asiakas, valitse asennettava tuote ja napsauta Seuraava.

Valitse Lataa lisää, jos haluamaasi tuotetta ei näy luettelossa.

Jos haluat asentaa tuotteen toiselle laitteelle, valitse Lähetä latauslinkki.

10. Toimi näkyviin tulevien ohjeiden mukaan ja Suorita tai Tallenna lataustiedosto. Ohjeet vaihtelevat selaimen mukaan. Jos tallennat tiedoston, pidä huoli siitä, että päivityksen suorittamisen jälkeen kaksoisnapsautat tiedostoa tallennetussa sijainnissa.

Kun tiedosto suoritetaan, se ladataan, asennetaan ja aktivoidaan automaattisesti. Laitteeseen tulee näkyviin sen suojauksen tila, ja lisäohjelmisto voidaan asentaa Norton-tilisi kautta.

Jos haluat ladata tuotteen uudelleen tai asentaa sen toiselle laitteelle, katso Haluan ladata Norton-tuotteeni laitteelleni

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v101779430_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 14/02/2019