Haluan ladata Norton-tuotteeni, joka on ostettu vähittäismyymälästä

Tiesitkö? Monet tilaukset mahdollistavat Norton-suojauksen laajentamisen useisiin laitteisiin ilman lisämaksuja.

Katso lisätietoja napsauttamalla tästä.

Jos haluat asentaa Norton-tuotteen, joka on ostettu vähittäismyymälästä tai yhteistyökumppanin verkkosivustosta, sinun on luotava itsellesi Norton-tili tai lisättävä ostamasi tuote olemassa olevaan tiliisi. Lue lisää artikkelista Norton-suojauksen hallitseminen Oma Norton -sivustolla.

Määritysprosessin aikana voit halutessasi rekisteröityä Norton Automatic Renewal -palveluun. Lue lisätietoja Norton Automatic Renewal -palvelusta artikkelista Norton Automatic Renewal -palvelun ohje.

Norton-tuotteen lataus ja asennus

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

2. Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, valitse Luo tili ja suorita loppuun tilin rekisteröiminen.

Jos sinulla jo on Norton-tili, kirjaudu sisään.

3. Napsauta Aloita -sivulla Anna uusi tuotetunnus.

Kirjoita tuotetunnus ja valitse >.

Jos näet viestin "Aloita tilausjakso antamalla laskutustietosi ja tuotetunnus osoitteessa norton.com/enroll", lue Jälleenmyyjältä ostetun ennalta maksetun Norton-tilauksen aktivointi.

Jos ostit tuotteen CD-levyn verkosta tai paikalliselta jälleenmyyjältä, tuotetunnuksesi on pakkauksen sisällä joko CD- tai DVD-kotelossa olevassa tarrassa tai tulostettuna erilliselle kortille.

Tuotetunnuksesi sisältää kirjaimia ja numeroita. Tunnus ei sisällä erikoismerkkejä.

Huomaa, että tilauksesi alkaa, kun syötät tuotekortista tai vahvistussähköpostiviestistä löytyvän 25-merkkisen avaimen.

4. Jos haluat rekisteröityä Norton-tilauksen Automatic Renewal -palveluun, valitse Aloita.

Jos et halua rekisteröityä Automatic Renewal -palveluun, valitse Ohita ja jatka kohtaan 9.

5. Lue Automatic Renewal -palvelun ehdot ja valitse Hyväksy ja jatka.

6. Anna luottokorttitiedot ja valitse Seur..

7. Anna laskutusosoitteesi ja valitse Automatic Renewal -palveluun rekisteröityminen.

8. Valitse rekisteröitymisen vahvistusnäkymästä Jatka lataamista.

9. Valitse Hyväksy ja lataa.

Jos tilissäsi on useampi kuin yksi Norton-tuote, valitse tuote, jonka haluat ladata, ja napsauta Seuraava.

Jos olet Norton Security Platinum -asiakas, valitse asennettava tuote ja napsauta Seuraava.

Valitse Lataa lisää, jos haluamaasi tuotetta ei näy luettelossa.

Jos haluat asentaa tuotteen toiselle laitteelle, valitse Lähetä latauslinkki.

10. Toimi näkyviin tulevien ohjeiden mukaan ja Suorita tai Tallenna lataustiedosto. Ohjeet vaihtelevat selaimen mukaan. Jos tallennat tiedoston, pidä huoli siitä, että päivityksen suorittamisen jälkeen kaksoisnapsautat tiedostoa tallennetussa sijainnissa.

Kun tiedosto suoritetaan, se ladataan, asennetaan ja aktivoidaan automaattisesti. Laitteeseen tulee näkyviin sen suojauksen tila, ja lisäohjelmisto voidaan asentaa Norton-tilisi kautta.

Jos haluat ladata tuotteen uudelleen tai asentaa sen toiselle laitteelle, katso Nortonin lataaminen laitteelle.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v101779430
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 03/06/2019