Jälleenmyyjältä ostetun Norton-tuotteen lataaminen

Jos haluat asentaa Nortonin laitesuojaustuotteen, joka on ostettu jälleenmyyjältä tai yhteistyökumppanin verkkosivustolta, luo Norton-tili tai lisää ostamasi tuote nykyiseen tiliisi.

Ostetun tuotteen lisääminen tiliin ja Norton-tuotteen asentaminen

Tuotetunnuksesi sisältää kirjaimia ja numeroita. Tunnus ei sisällä erikoismerkkejä.
Jos ostit tuotepakkauksen verkosta tai paikalliselta jälleenmyyjältä, tuotetunnuksesi on pakkauksen sisällä joko tarrassa, tulostettuna kortille tai tilauksen vahvistussähköpostissa.
  1. Käy sivulla norton.com/setup.

2. Valitse oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

3. Jos et ole vielä kirjautunut sisään, sinua kehotetaan tekemään niin. Kirjoita sähköpostiosoite ja salasana. Valitse sitten Kirjaudu sisään.
    Jos sinulla ei ole tiliä, valitse Luo tili ja käy sitten tilin luomismenettely läpi.

4. Napsauta Aloita-sivulla Anna uusi tuotetunnus.

5. Kirjoita Aloita-ikkunassa tuotetunnus ja napsauta > .

6. Lue käyttöoikeus- ja palvelusopimus ja napsauta Hyväksyn.

7. Päivitä laskutusosoitteesi ja luottokorttitietosi Automatic Renewal -toiminnon vuosittaisella vahvistussivulla.

8. Valitse Hyväksy ja lataa.

9. Toimi näkyviin tulevien ohjeiden mukaan ja Suorita tai Tallenna lataustiedosto.

Kun Norton-asennusohjelma suoritetaan, tuote asennetaan ja aktivoidaan automaattisesti. Laitteen suojauksen tila näytetään, ja lisäohjelmistoja on asennettavissa tilisi kautta.

Jos näet viestin ”Virheellinen tuotetunnus”, lue artikkeli Viesti: ”Virheellinen tuotetunnus”.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v101779430
Käyttöjärjestelmä: Mac;Windows