Vähittäismyymälästä ostetun Norton-tuotteen lataaminen

Jos haluat asentaa Norton-tuotteen, joka on ostettu vähittäismyymälästä tai yhteistyökumppanin verkkosivustolta, sinun on luotava Norton-tili tai lisättävä ostamasi tuote olemassa olevaan tiliisi.

Ostetun tuotteen lisääminen tiliin ja Nortonin asentaminen

Määritysprosessin aikana voit halutessasi rekisteröityä Norton Automatic Renewal -palveluun. Lue lisää Norton Automatic Renewal -palvelusta artikkelista Norton Automatic Renewal -palvelun ohje.

1. Siirry verkkoselaimella osoitteeseen norton.com/enroll.

2. Napsauta Kirjaudu sisään -painiketta.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, valitse Luo tili ja suorita loppuun tilin rekisteröiminen.

3. Napsauta Aloita -sivulla Anna uusi tuotetunnus.

4. Kirjoita tuotetunnus ja valitse >.

Tuotetunnuksesi sisältää kirjaimia ja numeroita. Tunnus ei sisällä erikoismerkkejä.

Jos ostit tuotepakkauksen verkosta tai paikalliselta jälleenmyyjältä, tuotetunnuksesi on pakkauksen sisällä joko tarrassa tai tulostettuna kortille.

Tilauksesi alkaa, kun syötät tuotekortista tai vahvistussähköpostiviestistä löytyvän 25-merkkisen tunnuksen.

Jos näet viestin "Virheellinen tuotetunnus", lue artikkeli Viesti: "Virheellinen tuotetunnus".

5. Lue käyttöoikeus- ja palvelusopimus ja napsauta Hyväksyn.

6. Päivitä laskutusosoitteesi ja luottokorttitietosi Automatic Renewal -toiminnon vuosittaisella vahvistussivulla.

7. Lue Tilauksen ja Automatic Renewal -toiminnon maksun vahvistus ja valitse Ota Automatic Renewal -toiminto käyttöön tai Aloita tilaus.

8. Valitse Hyväksy ja lataa.

• Jos tililläsi on useampi kuin yksi Norton-tuote, valitse tuote, jonka haluat ladata, ja napsauta sitten Seuraava.

• Jos olet Norton Security Platinum -asiakas, valitse asennettava tuote ja napsauta sitten Seuraava.

• Valitse Lataa lisää, jos haluamaasi tuotetta ei näy luettelossa.

9. Toimi näkyviin tulevien ohjeiden mukaan ja Suorita tai Tallenna lataustiedosto. Ohjeet vaihtelevat selaimen mukaan. Jos tallennat tiedoston, pidä huoli siitä, että päivityksen suorittamisen jälkeen kaksoisnapsautat tiedostoa tallennetussa sijainnissa.

Kun Norton-asennusohjelma suoritetaan, tuote asennetaan ja aktivoidaan automaattisesti. Laitteen suojauksen tila näytetään, ja lisäohjelmistoja on asennettavissa Norton-tilisi kautta.

Jos edellä kerrottu ratkaisu ei auttanut, valitse jokin seuraavista:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v101779430
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 11/08/2020