Luottokorttitietojen päivittäminen

1. Kirjaudu sisään Norton-tilillesi, jotta voit päivittää luottokorttitietosi.

2. Päivitä haluamasi tiedot Laskutustiedot -kohdassa.

3. Valitse Tallenna.

Viesti "Päivitys onnistui" näytetään, kun muutokset tallennetaan. Muutoksia koskeva vahvistusviesti lähetetään myös rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi.

Maa puuttuu luettelosta laskutustietoja muokattaessa

• Laskutustiedot -kohdan Maa/alue-kentän maaluettelo vaihtelee Norton-tilissä valitun maan mukaan. Maa valitaan yleensä tiliä luotaessa.

Jos Maa/alue-kentän asetusta ei ole määritetty tilissä tai se on määritetty väärin, päivitä henkilökohtaisten tietojen osoitekenttään oikea maa.

Video

Luottokortin päivittäminen

• Norton käyttää monien muiden verkkokauppaa tekevien yritysten tavoin suojattua tekniikkaa, joka päivittää automaattisesti luottokorttitiedot, kuten muutokset voimassaolon päättymispäivään ja tilinumeroihin, tilien sulkemiset sekä siirtymiset Visa-kortista MasterCard-korttiin ja päinvastoin.

• Tämä tehdään säännöllisin väliajoin luottokortin myöntäneen pankin antamien tietojen tarkistamiseksi alan yleisten käytäntöjen mukaisesti.

Edut

• Hylätyt maksut vähenevät.

• Maksutietojen manuaalisen päivittämisen aiheuttamat kulut vähenevät.

• Asiakkaalta vaadittavat toimet vähenevät ja palvelun peruuttamisen riski pienenee.

• Työntekijöiden tarvitsee käsitellä entistä vähemmän arkaluonteisia tietoja.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090818150300EN
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Android, Windows
Muokattu viimeksi: 18/03/2019