Nortonin laitesuojauksen asentaminen

Kirjaudu tiliisi tai luo uusi tili asentaaksesi Nortonin laitesuojauksen tuetulle pöytäkoneelle, kannettavalle, matkapuhelimelle tai tabletille.

Jos ostit Nortonin laitesuojauksen vähittäismyymälästä tai jos sinulla on tuotetunnus, jota ei vielä ole rekisteröity tiliisi, lue Vähittäismyymälästä ostetun Norton-tuotteen lataaminen.

Jos sait Norton-tuotteesi palveluntarjoajalta, lue artikkeli Nortonin asentaminen palveluntarjoajalta.

Nortonin laitesuojauksen lataaminen

1. Siirry osoitteeseen my.norton.com ja valitse Kirjaudu sisään.

2. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

3. Napsauta Oma Norton -portaalissa Lataus.

Jos asennat tuotteen laitteelle, jonka käyttöjärjestelmä on Windows 10 S mode -tilassa, napsauta Hanki Microsoftilta ja lataa tuote Microsoft Storesta ohjeita noudattamalla.

4. Napsauta Aloitus -sivulla Hyväksy ja lataa.

Jos käytät mobiililaitetta, valitse tilaus, jonka haluat ladata, ja napauta Seuraava.

Valitse Norton-laitesuojauksen asentamiseksi laitteesi mukaan yksi seuraavista vaihtoehdoista:

Nortonin laitesuojauksen asentaminen Windows-tietokoneeseen

1. Kun lataus on valmis, suorita asennusohjelma selaimesta.

• Internet Explorer tai Microsoft Edge: valitse Suorita.

• Firefox tai Safari: napsauta oikeassa yläkulmassa Lataukset-kuvaketta ja napsauta sitten Norton-asennusohjelmaa.

• Chrome: napsauta Norton-asennusohjelmaa ikkunan vasemmassa alakulmassa.

2. Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Jatka.

Suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Nortonin laitesuojauksen asentaminen Mac-tietokoneeseen

Norton-tuotettasi tuetaan vain Mac OS X 10.7.5 (Lion) -käyttöjärjestelmässä tai sitä uudemmissa käyttöjärjestelmissä. Jos Mac-tietokoneessasi on käytössä OS X 10.6 tai sitä vanhempi käyttöjärjestelmä, päivitä Mac-tietokoneeseesi tuettu käyttöjärjestelmä.

Jos haluat asentaa Norton-tuotteen version 8.x tai uudemman, sinulla on oltava Mac OS X 10.10.x tai uudempi.

Symantec suosittelee, että valitset Norton-käyttöoikeussopimuksen ja luet sen ennen Norton-ohjelmiston asentamista.

Nortonin laitesuojauksen asentaminen Android-laitteeseen

1. Siirry kohtaan Lataa Norton Google Play -kaupasta ja valitse Hanki Google Play -kaupasta.

Sinut ohjataan Play-kauppaan.

2. Valitse Asenna asentaaksesi sovelluksen.

3. Kun asennus on valmis, valitse Avaa.

4. Lue Norton-käyttöoikeussopimus ja napauta Jatka.

Norton Mobile Security suorittaa alkuasennuksen sekä LiveUpdate-päivityksen, haittaohjelmatarkistuksen ja Sovellusvalvonta-tarkistuksen. Kun asennus on valmis, kirjaudu Norton-tilille, jotta voit käyttää kaikkia Norton Mobile Security -sovelluksen ominaisuuksia.

5. Napauta vasemmasta yläkulmasta valikkokuvaketta ja valitse sen jälkeen Kirjaudu sisään.

6. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja napauta Kirjaudu sisään.

Jos Norton Mobile Security -sovelluksen asentaminen tuottaa ongelmia, tarkista, että laitteeseen on asennettu uusin versio Google Play -sovelluksesta ja uusimmat järjestelmäpäivitykset.

Nortonin laitesuojauksen asentaminen iPhone- tai iPad-laitteeseen

1. Siirry kohtaan Lataa Norton App Store -kaupasta. ja valitse Lataa App Storesta.

Sinut ohjataan App Storeen.

Jos käytät iPadia, valitse Asenna Norton iPadille ja noudata näytön ohjeita.

2. Napauta Hae ja sitten Asenna.

3. Kun lataus on valmis, käynnistä Norton Mobile Security -sovellus valitsemalla Avaa.

4. Lue Norton-käyttöoikeussopimus ja napauta Jatka.

5. Napauta Kirjaudu.

6. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja napauta Kirjaudu sisään.

Käytä samaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa kuin käytit ostaessasi Norton Mobile Security -sovelluksen tai Norton-tuotteen, joka sisältää Mobile Security -sovelluksen (esim. Norton Security tai Norton 360).

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090708112600EN
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 18/11/2019