Nortonin laitesuojaustuotteen lataamisen ongelmien ratkaiseminen

Jos et voi ladata tai asentaa Norton-tuotetta laitteelle, valitse tilanteeseen sopiva vaihtoehto:

Lataus ei tai asennus käynnisty tai sitä ei voi suorittaa loppuun

• Nortonin laitesuojauksen asennus käynnistyy, kun suoritat ladatun tiedoston. Jos haluat löytää ladatun tiedoston, tee jokin seuraavista toimista selaimesi mukaan:

Windows: paina Ctrl + J, mikä avaa selaimen Lataukset-ikkunan, ja kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

Mac: paina Komento - Optio - L, mikä avaa selaimen Lataukset-ikkunan, ja kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

• Kun asennus käynnistetään mutta mitään ei näy, asennusikkuna saattaa olla piilossa muiden ikkunoiden takana. Kokeile pienentää kaikki avoinna olevat ikkunat, jotta saat asennusohjelman näkyviin.

• Jos lataus ei käynnisty tai etene, suosittelemme, että lataat tiedoston uudelleen. Katso tarkat ohjeet artikkelista Nortonin laitesuojauksen lataaminen ja asentaminen.

• Jos asennus ei valmistunut tai jos Nortonin laitesuojausta ei voi käynnistää, suosittelemme lataamaan ja suorittamaan Norton Remove and Reinstall -työkalun. Lue artikkeli Norton Remove and Reinstall -työkaluun lataaminen ja suorittaminen.

Asennusongelmat Comcastilta siirtymisen jälkeen

Jos tarvitset apua Nortonin laitesuojauksen asentamisessa Comcast-tilauksesta siirtymisen jälkeen, katso ohjeet artikkelista Nortonin laitesuojauksen asentamisongelmien ratkaiseminen Comcastilta siirtymisen jälkeen.

Muut asennusvirheet

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090505145926EN
Käyttöjärjestelmä: windows,mac,android,ios
Muokattu viimeksi: 02/11/2021