Viesti: ”Virheellinen tuotetunnus”

Tämä virhe ilmenee, jos tuotetunnus on kirjoitettu väärin tai jos se liittyy eri tuotteeseen ja versioon.

Tuotetunnuksen oikeinkirjoituksen tarkistaminen

Kirjoita tuotetunnus uudelleen. Ole huolellinen ja kirjoita se tarkalleen oikein. Tuotetunnuksesi sisältää kirjaimia ja numeroita. Tunnus ei sisällä erikoismerkkejä.

Jos ostit tuotepakkauksen verkosta tai paikalliselta jälleenmyyjältä, tuotetunnuksesi on pakkauksen sisällä tai tulostettuna erilliselle kortille.

Yleisten tuotetunnuksiin liittyvien ongelmien vianmääritys

”Tuotetunnus on peruutettu. Se ei ole enää käytettävissä.”

Antamasi tuotetunnus on ilmoitettu varastetuksi. Norton on estänyt tunnuksen käytön. Lisätietoja löytyy osiosta Kumottu tuotetunnus.

”Tämän tuotetunnuksen aktivointi on käynnissä.”

Tunnuksen aktivointi on käynnissä ja vie jonkin aikaa. Yritä myöhemmin uudelleen.

”Tuotetunnus ei ole enää voimassa.”

Antamasi tuotetunnus ei ole enää voimassa. Sinun on ostettava uusi tunnus, jotta laitteesi pysyvät suojattuina.

Tämä tuotetunnus on poistettu käytöstä.

Antamasi tuotetunnus on poistettu käytöstä. Sinun on ostettava uusi tunnus, jotta laitteesi pysyvät suojattuina.

Tuotetunnuksesta on myönnetty hyvitys. Se ei ole enää käytettävissä.

Antamastasi tuotetunnuksesta on myönnetty hyvitys, eikä se ole enää käytettävissä. Sinun on ostettava uusi tunnus, jotta laitteesi pysyvät suojattuina.

Jos ongelma ei ratkea, kokeile seuraavia ratkaisuja.

Lataa ja asenna oikea tuote

Tarkista, että syötit tuotetunnuksen oikeaan tuotteeseen. Katso ohjeet tiliisi rekisteröidyn tuotteen uusimman version lataamiseen ja asentamiseen artikkelista Nortonin laitesuojauksen lataaminen ja asentaminen.

Kirjaudu oikeaan Norton-tiliin

Jos sinulla on useampi kuin yksi tili, varmista, että antamasi tuotetunnus on rekisteröity tiliin, johon olet kirjautuneena.

Kirjaudu tilillesi ja tarkista, että antamasi tuotetunnus on saatavilla Oma tilaus -sivulla.

Päivittäminen Norton-tuotteen uusimpaan versioon

1. Siirry Norton Update Centeriin.

2. Valitse Päivitä nyt.

Jos lataus ei käynnisty automaattisesti, lataa ohjelma manuaalisesti.

3. Päivitä Norton-tuote uusimpaan versioon noudattamalla näytöllä olevia ohjeita. Kun uusin versio on asennettu, aktivoi se tuotetunnuksella.

Norton Utilities Premium tai Norton Utilities Ultimate

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Näet tuotetunnuksen Oma tilaus -sivun kohdassa Norton Utilities Premium tai Norton Utilities Ultimate.

Kirjoita tuotetunnus muistiin tai kopioi se.

3. Avaa Norton Utilities Premium tai Norton Utilities Ultimate.

4. Valitse Aktivoi nyt.

5. Kirjoita Norton Utilities Premiumin tai Norton Utilities Ultimaten tuotetunnus ja valitse Aktivoi nyt.

Jos näet virheitä aktivoinnin aikana, on todennäköistä, että antamasi tuotetunnus on väärä tai se liittyy toiseen tuotteeseen. Tarkista, onko tuotetunnus kirjoitettu oikein, ja yritä aktivointia uudelleen.

Yleiset virheet tuotetunnuksen kirjoittamisessa

• Välilyönnit aiheuttavat virheen.

• Varmista, että syötät tietyn, käyttämäsi tuotteen käyttöoikeustietoja. Eri Norton-tuotteiden käyttöoikeustietoja ei voi vaihtaa keskenään.

Et siis voi käyttää esimerkiksi Nortonin laitesuojaustuotteen tuotetunnusta Norton Utilities Premiumin tai Norton Utilities Ultimaten aktivoimiseen. Löydät Norton Utilities Premiumin tai Norton Utilities Ultimaten tuotetunnuksen tilisi Oma tilaus ‑sivulta.

• Jos yhä näet viestin, jonka mukaan käyttöoikeustiedot ovat väärin tai eivät kelpaa, varmista, että kirjoitit tiedot tismalleen oikein.

Jotkin merkit (kuten nolla ja O-kirjain) näyttävät samanlaisilta. Tarkista seuraavat vielä kerran: O-kirjaimet, pienet L-kirjaimet, isot I-kirjaimet ja numerot nolla (0) ja yksi (1).

Jos näet edelleen virheellisistä käyttöoikeustiedoista kertovan viestin, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Ota yhteyttä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090504170737EN
Käyttöjärjestelmä: Mac;Windows