Viesti: "Virheellinen tuotetunnus"

Tämä virhe ilmenee, jos tuotetunnus on kirjoitettu väärin tai jos se liittyy eri tuotteeseen ja versioon.

Tuotetunnuksen oikeinkirjoituksen tarkistaminen

• Kirjoita tuotetunnus uudelleen. Ole huolellinen ja kirjoita se tarkalleen oikein. Tuotetunnuksesi sisältää kirjaimia ja numeroita. Tunnus ei sisällä erikoismerkkejä.

Jos ostit tuotepakkauksen verkosta tai paikalliselta jälleenmyyjältä, tuotetunnuksesi on pakkauksen sisällä tai tulostettuna erilliselle kortille.

Jos ongelma ei ratkea, kokeile seuraavia ratkaisuja.

Yleiset virheet tuotetunnuksen kirjoittamisessa

• Välilyönnit aiheuttavat virheen.

• Varmista, että syötät tietyn, käyttämäsi tuotteen käyttöoikeustietoja. Eri Norton-tuotteiden käyttöoikeustietoja ei voi vaihtaa keskenään.

Et siis voi käyttää esimerkiksi Norton-suojauksen tuotetunnusta Norton Utilities Premiumin aktivoimiseen. Löydät Norton Utilities Premiumin tuotetunnuksen tilisiOma tilaus -sivulta.

• Jos yhä näet viestin, jonka mukaan käyttöoikeustiedot ovat väärin tai eivät kelpaa, varmista, että kirjoitit tiedot tismalleen oikein.

Jotkin merkit (kuten nolla ja O-kirjain) näyttävät samanlaisilta. Tarkista seuraavat vielä kerran: O-kirjaimet, pienet L-kirjaimet, isot I-kirjaimet ja numerot nolla (0) ja yksi (1).

Jos näet edelleen virheellisistä käyttöoikeustiedoista kertovan viestin, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Ota yhteyttä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090504170737EN
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 26/06/2020