Näkyviin tulee viesti "Tuotteen ydintiedostoja on muokattu. Suorita Smart Update tai asenna tuote uudelleen", kun Norton Utilities 16.0 käynnistetään

VAIHE 1

Smart Updaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton Utilities.

2. Valitse ikkunan oikeasta alakulmasta Smart Update.

3. Valitse Smart Update -ikkunasta Seuraava.

4. Kun Smart Update on asentanut kaikki saatavilla olevat päivitykset, valitse Valmis.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Norton Utilities -ohjelman asennuksen poistaminen

1. Avaa Suorita -valintaikkuna näppäinyhdistelmällä Windows + R.

2. Kirjoita Suorita -valintaikkunaan seuraava teksti ja paina sitten Enter -näppäintä.

appwiz.cpl

3. Valitse asennettujen ohjelmien luettelosta Norton Utilities. Valitse Poista tai Poista asennus.

4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

5. Kun asennuksen poisto on suoritettu, poistu kaikista ohjelmista ja käynnistä tietokone uudelleen.

VAIHE 3

Norton Utilities -ohjelman lataaminen

1. Kirjaudu Norton-tilillesi.

2. Valitse Tilaushistoria -sivulta Norton Utilities -kohdan vierestä Tilausnumero, jotta näet tilauksen tiedot.

3. Kopioi tuotetunnus kohdasta Tilaustiedot.

4. Valitse Norton Utilities -kohdan vierestä Lataa.

5. Sinut ohjataan lataustenhallinnan sivulle. Käynnistä lataus napsauttamalla linkkiä.

Jos Norton Utilities -ohjelman lataaminen Norton Management -palvelusta ei onnistu, lataa se seuraavan linkin kautta:

Norton Utilities

6. Kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

7. Suorita tuotteen asennus loppuun näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti ja käynnistä sitten tietokone uudelleen.

8. Kun saat kehotteen aktivoida Norton Utilities -ohjelma, kirjoita tuotetunnus ja napsauta sitten Aktivoi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v94838161_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 20/08/2018