Ratkaise jumittumisongelma, joka ilmenee Norton Utilities -rekisteritarkistuksen aikana

Muut kielet:

|| Português do Brasil || Español || Türkçe || Dansk || Polski || Suomi || Français || Deutsch ||

|| Ελληνικά || Português Europeu || Italiano || Norsk || Nederlands || Svenska || 日本 ||

VAIHE 1

Asennuksen suorittaminen Symantecin lataustenhallinnan kansiosta

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter.

%temp%

Nykyisen käyttäjän tilapäistiedostokansio avautuu Windowsin Resurssienhallinnassa.

3. Avaa Symantecin lataustenhallinnan kansio.

4. Käynnistä asennus kaksoisnapsauttamalla Install.exe -tiedostoa.

Suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

VAIHE 2

Jonkin muun valmistajan kuin Symantecin tietoturvaohjelmiston asennuksen poistaminen

Ongelma saattaa aiheutua ristiriidasta tietokoneelle asennetun muun kuin Symantecin tietoturvatuotteen kanssa. Ohita tämä vaihe, jos tietokoneella ei ole muiden valmistajien kuin Symantecin tietoturvaohjelmistoja.

Ohjeet muiden kuin Symantecin tietoturvaohjelmistojen poistamiseen tietokoneelta löytyvät ohjelmiston dokumentaatiosta tai ne voidaan pyytää ohjelmiston valmistajalta.

1. Avaa Suorita -valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter-näppäintä:

appwiz.cpl

3. Valitse asennettujen ohjelmien luettelosta muun valmistajan tietoturvatuote ja valitse sitten Poista tai Poista asennus.

4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

5. Kun asennuksen poistaminen on suoritettu, käynnistä tietokone uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 3.

VAIHE 3

Piirisarjaohjainten tarkistaminen

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter-näppäintä:

devmgmt.msc

3. Laajenna Laitehallinta -ikkunasta näkymä IDE ATA- tai ATAPI-ohjaimet napsauttamalla.

4. Jos ohjainluettelossa näkyy SATA AHCI -vakio-ohjain, noudata vaihetta 4.

VAIHE 4

AMD-piirisarjaohjainten lataaminen ja asentaminen

1. Lataa AMD-piirisarjaohjainten uusin versio.

Tallenna tiedosto työpöydälle.

2. Kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa, jolloin AMD-piirisarjaohjainten asennus käynnistyy.

3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

4. Kun asennus on valmis, käynnistä tietokone uudelleen.

VAIHE 5

AMD-piirisarjaohjainten asennuksen tarkistaminen

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter-näppäintä:

devmgmt.msc

3. Laajenna Laitehallinta -ikkunasta näkymä IDE ATA- tai ATAPI-ohjaimet napsauttamalla.

4. Ohjainluettelossa näkyy AMD SATA -ohjain.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v83449035_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 20/08/2018