Norton Utilities 16.0 -asennuksen yhteydessä ilmenevän tietokoneen jumittumisongelman ratkaiseminen

Ratkaise ongelma suorittamalla asennusohjelma Symantecin lataustenhallinnan kansiosta.

VAIHE 1

Asennusohjelman suorittaminen Symantecin lataustenhallinnan kansiosta

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter.

%temp%

Nykyisen käyttäjän tilapäistiedostokansio avautuu Windowsin Resurssienhallinnassa.

3. Avaa Symantecin lataustenhallinnan kansio.

4. Käynnistä asennus kaksoisnapsauttamalla Install.exe -tiedostoa.

Suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

VAIHE 2

Muun kuin Norton-tietoturvatuotteen asennuksen poistaminen

Ohjeet muiden kuin Norton-tietoturvatuotteiden poistamiseen tietokoneelta löytyvät ohjelmiston dokumentaatiosta tai ne voidaan pyytää ohjelmiston valmistajalta.

1. Avaa Suorita -valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter-näppäintä:

appwiz.cpl

3. Valitse asennettujen ohjelmien luettelosta muun valmistajan kuin Nortonin tietoturvatuote ja valitse sitten Poista tai Poista asennus.

4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

5. Kun asennuksen poistaminen on suoritettu, käynnistä tietokone uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 3.

VAIHE 3

Piirisarjaohjainten tarkistaminen

Ongelman syynä saattaa olla Windows-yleisohjaimen ristiriita Norton Utilities -sovelluksen kanssa. Jos käytät AMD-piirisarjaa, lataa ja asenna uusimmat piirisarjaohjaimet.

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter-näppäintä:

devmgmt.msc

3. Laajenna Laitehallinta -ikkunasta näkymä IDE ATA- tai ATAPI-ohjaimet napsauttamalla.

4. Jos ohjainluettelossa näkyy SATA AHCI -vakio-ohjain, noudata vaihetta 4.

VAIHE 4

AMD-piirisarjaohjainten lataaminen ja asentaminen

1. Lataa AMD-piirisarjaohjainten uusin versio.

Tallenna tiedosto työpöydälle.

2. Kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa, jolloin AMD-piirisarjaohjainten asennus käynnistyy.

3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

4. Kun asennus on valmis, käynnistä tietokone uudelleen.

VAIHE 5

AMD-piirisarjaohjainten asennuksen tarkistaminen

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter-näppäintä:

devmgmt.msc

3. Laajenna Laitehallinta -ikkunasta näkymä IDE ATA- tai ATAPI-ohjaimet napsauttamalla.

4. Ohjainluettelossa näkyy AMD SATA -ohjain.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v83449035
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 25/03/2020