Kuinka Norton Utilities -ohjelma asennetaan ja aktivoidaan CD-levyn avulla?

Jos on hankittu jälleenmyyntiliikkeestä, se voidaan asentaa liikkeestä saadulta CD-levyltä.

Kun Norton Utilities on asennettu, se on aktivoitava 30 päivän kuluessa asennuksesta mukana tulevalla aktivointikoodilla. Muuten tuote lakkaa toimimasta. Saat säännöllisesti aktivoinnista ilmoittavan hälytyksen, kunnes olet aktivoinut tuotteen. Tuotteen aktivointi vähentää ohjelmistojen laitonta kopiointia ja varmistaa, että käytät aitoa Symantec-ohjelmistoa. Jos tuote on hankittu jälleenmyyntiliikkeestä CD-levyllä, aktivointikoodi on CD-koteloon kiinnitetyssä tarrassa tai tuotepakkaukseen sisältyvässä liitearkissa.

Norton Utilities -ohjelmiston asentaminen

1. Aseta CD-levy CD-asemaan.

Ohjattu asennus käynnistyy oletuksena automaattisesti. Jos ohjattu asennus ei käynnisty, se voidaan käynnistää manuaalisesti selaamalla CD-asemakansioon ja kaksoisnapsauttamalla asennustiedostoa (setup.exe).

2. Lue Tervetuloa Norton Utilities -ohjelman ohjattuun asennukseen -ikkunassa oleva käyttöoikeussopimus ja napsauta Hyväksyn.

Voit myös valita Asennusasetukset ja napsauttaa Selaa, jos haluat vaihtaa Norton Utilities -ohjelmiston asennussijainnin.

Norton Utilities -ohjelmiston käyttäminen

1. Valitse Kaikki ohjelmat.

2. Valitse Norton Utilities 16 > Norton Utilities 16.

Voit myös kaksoisnapsauttaa työpöydän Norton Utilities -kuvaketta.

Norton Utilities -ohjelmiston aktivoiminen

1. Valitse Norton Utilities -pääikkunasta Aktivoi nyt.

2. Anna avautuvassa ikkunassa nimesi, sähköpostiosoitteesi ja aktivointikoodi ja lähetä tietosi tarkistettavaksi valitsemalla Aktivoi nyt.

3. Aktivoi tuote noudattamalla näytöllä olevia ohjeita.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v83164340
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 12/06/2019