Kuinka Norton Utilities -ohjelma asennetaan ja aktivoidaan (verkossa)?

Norton Utilities -kokeiluversio on ladattavissa täältä:

http://norton.com/nu16

Kun olet ladannut asennustiedoston sivustoltamme, aloita asennus kaksoisnapsauttamalla tiedostoa. Ohjattu toiminto opastaa asennuksen joka vaiheessa.

Tuote on aktivoitava 30 päivän kuluessa asennuksesta kelvollisella aktivointikoodilla.

Norton Utilities -aktivointikoodin hankkiminen

Helpoin tapa muuntaa Norton Utilities -ohjelmiston kokeiluversio täysversioksi on napsauttaa Kojelauta -ikkunan Aktivoi nyt -painiketta. Valitse sitten Aktivoi nyt -ikkunasta Osta ja osta Norton Utilities -aktivointikoodi Symantecin sivustolta.

Norton Utilities -ohjelman aktivoiminen

Ostettuasi aktivointikoodin voit aktivoida tuotteen Aktivoi nyt -painikkeella, joka näkyy Kojelauta -ikkunassa. Anna nimesi, sähköpostiosoitteesi ja aktivointikoodi Aktivoi nyt -ikkunassa ja lähetä tiedot vahvistettavaksi painamalla Aktivoi nyt -painiketta.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin aloitat, sulje kaikki avoimet ohjelmat ja varmista, että tietokoneesi verkkoyhteys toimii.

Norton Utilities -ohjelman lataamiseen tarvitaan internet-yhteys.

Norton Utilities -ohjelman asentaminen

1. Lataa asennustiedosto sivustoltamme:

http://norton.com/nu16

2. Aloita asennus kaksoisnapsauttamalla tiedostoa.

3. Lue Tervetuloa Norton Utilities -ohjelman ohjattuun asennukseen -ikkunassa oleva käyttöoikeussopimus ja napsauta Hyväksyn.

Voit myös valita Asennusasetukset ja napsauttaa Selaa, jos haluat vaihtaa Norton Utilities -ohjelmiston asennussijainnin.

Norton Utilities -ohjelman käyttäminen

1. Valitse Kaikki ohjelmat.

2. Valitse Norton Utilities 16 > Norton Utilities 16.

Voit myös kaksoisnapsauttaa työpöydän Norton Utilities -kuvaketta.

Norton Utilities -aktivointikoodin hankkiminen (verkosta)

1. Valitse Norton Utilities -ohjelman pääikkunasta Aktivoi nyt.

2. Valitse avautuvasta ikkunasta Osta ostaaksesi Norton Utilities -aktivointikoodin Symantecin sivustolta.

3. Osta Norton Utilities -aktivointikoodi näytöllä olevia ohjeita noudattaen.

Norton Utilities -ohjelman aktivointi

1. Valitse Norton Utilities -ohjelman pääikkunasta Aktivoi nyt.

2. Anna avautuvassa ikkunassa nimesi, sähköpostiosoitteesi ja aktivointikoodi ja lähetä tietosi tarkistettavaksi valitsemalla Aktivoi nyt.

3. Aktivoi tuote noudattamalla näytöllä olevia ohjeita.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v83164338_norton_utilities_help_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 16/08/2018