Kuinka Norton Utilities -ohjelmisto asennetaan ja aktivoidaan (verkossa)?

Norton Utilities -kokeiluversion voi ladata täältä:

http://norton.com/nu16

Kun olet ladannut asennustiedoston sivustoltamme, aloita asennus kaksoisnapsauttamalla tiedostoa. Ohjattu toiminto opastaa asennuksen joka vaiheessa.

Tuote on aktivoitava 30 päivän kuluessa asennuksesta kelvollisella aktivointikoodilla.

Norton Utilities -ohjelmiston aktivointikoodin ostaminen

Helpoin tapa muuntaa Norton Utilities -kokeiluversio täysversioksi on napsauttaa Hallintapaneeli -ikkunan Aktivoi nyt -painiketta. Valitse sitten Osta Aktivoi nyt -ikkunassa ja osta Norton Utilities -aktivointikoodi Symantecin verkkosivustolta.

Norton Utilities -ohjelman aktivointi

Ostettuasi aktivointikoodin voit aktivoida tuotteen Aktivoi nyt -painikkeella, joka näkyy Kojelauta -ikkunassa. Anna nimesi, sähköpostiosoitteesi ja aktivointikoodi Aktivoi nyt -ikkunassa ja lähetä tiedot vahvistettavaksi painamalla Aktivoi nyt -painiketta.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin aloitat, sulje kaikki avoimet ohjelmat ja varmista, että tietokoneesi verkkoyhteys toimii.

Internet-yhteys vaaditaan Norton Utilities -ohjelmiston lataamiseksi.

Norton Utilities -ohjelmiston asentaminen

1. Lataa asennustiedosto sivustoltamme:

http://norton.com/nu16

2. Aloita asennus kaksoisnapsauttamalla tiedostoa.

3. Lue Tervetuloa Norton Utilities -ohjelman ohjattuun asennukseen -ikkunassa oleva käyttöoikeussopimus ja napsauta Hyväksyn.

Voit myös valita Asennusasetukset ja napsauttaa Selaa, jos haluat vaihtaa Norton Utilities -ohjelmiston asennussijainnin.

Norton Utilities -ohjelmiston käyttäminen

1. Valitse Kaikki ohjelmat.

2. Valitse Norton Utilities 16 > Norton Utilities 16.

Voit myös kaksoisnapsauttaa työpöydän Norton Utilities -kuvaketta.

Norton Utilities -aktivointikoodin ostaminen (verkossa)

1. Valitse Norton Utilities -pääikkunasta Aktivoi nyt.

2. Valitse avautuvasta ikkunasta Osta ostaaksesi Norton Utilities -aktivointikoodin Symantecin verkkosivustolta.

3. Osta Norton Utilities -aktivointikoodi näyttöön tulevia ohjeita noudattaen.

Norton Utilities -ohjelmiston aktivoiminen

1. Valitse Norton Utilities -pääikkunasta Aktivoi nyt.

2. Anna avautuvassa ikkunassa nimesi, sähköpostiosoitteesi ja aktivointikoodi ja lähetä tietosi tarkistettavaksi valitsemalla Aktivoi nyt.

3. Aktivoi tuote noudattamalla näytöllä olevia ohjeita.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v83164338
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 12/06/2019