Olen asentanut ja aktivoinut Norton Utilities -ohjelmiston. Mitä teen seuraavaksi?

Norton Utilities auttaa tehostamaan tietokoneen toimintaa tarjoamalla kattavat järjestelmänhallinta- ja rekisterityökalut, jotka takaavat, että järjestelmän suorituskyky pysyy mahdollisimman hyvänä.

Voit käyttää päätoimintoja ja valvoa tietokoneen toimintaa pääikkunassa.

Norton Utilities -ohjelmiston käyttö

1. Käynnistä Norton Utilities valitsemalla Kaikki ohjelmat > Norton Utilities 16 > Norton Utilities 16.

Voit myös kaksoisnapsauttaa työpöydän Norton Utilities -kuvaketta.

2. Varmista, että Norton Utilities -versiosi on päivitetty. Etsi ja lataa mahdolliset tuotepäivitykset valitsemalla Smart Update.

3. Tutustu Kojelauta-näyttöön. Hallintapaneeli tulee näkyviin aina, kun Norton Utilities käynnistetään. Sen kautta kaikki Norton Utilities -ohjelmiston tärkeimmät ominaisuudet ovat heti käytettävissä.

Kojelauta jakaantuu seuraaviin osioihin:

• Järjestelmän kunto: Järjestelmän kuntomittari on graafinen esitys tietokoneen yleiskunnosta. Kun mittarin neula osoittaa kohti punaista aluetta, järjestelmän tila on heikko. Mittarin neulan liike punaisesta kohti vihreää aluetta ilmaisee, että järjestelmän tila on kohenemassa.

• Yhden napsautuksen optimointitoiminto: Yhden napsautuksen optimointitoiminto on helppo tapa pitää tietokone optimaalisessa tilassa. Voit yhdellä napsautuksella suorittaa seuraavat toimet:

• Rekisterin tyhjennys

• Henkilökohtaisten tietojen tyhjennys

• Windowsin optimoinnit

• Levyn eheytys

• Käyttämättömien sovellusten tarkistus

Optimointi voidaan keskeyttää koska tahansa napsauttamalla punaista Pysäytä -kuvaketta.

Järjestelmän hyvä käyttökunto edellyttää seuraavia vaiheita: järjestelmän tilan perusteella suositeltujen toimien luettelo, joka tulee näkyviin järjestelmän kuntomittarin viereen.

• Suorituskyky: Suorituskyky-osio jakaantuu seuraaviin kohtiin:

• Paikallinen levy - Graafinen esitys havaituista fyysisistä kiintolevyistä.

• Korjaa kiintolevyt ja paranna näin mahdollisesti tietokoneesi suorituskykyä valitsemalla Korjaa.

• Valitse Eheytä eheyttääksesi kiintolevyt, mikä mahdollisesti optimoi suorituskyvyn. Smart Defragin kulloinenkin tila näkyy myös tässä kohdassa joko Käytössä tai Ei käytössä.

• Windowsin käynnistys muiden valmistajien sovellusten nykyiset ja aiemmat käynnistymisajat Windowsin käynnistyessä.

• Windowsin optimointi tietokoneen nykyinen Windowsin optimointiprofiili.

• Tietosuoja : viimeisimmän tietosuojatarkistuksen tulokset. Tietosuojatietoihin kuuluvat mm. Windows-historia, internet-historia ja Sovellushistoria.

• Tilaus : tilauksen tilatiedot.

4. Smart Update : Smart Update -linkin välityksellä voi ladata tuotteeseen kaikki tarvittavat parannukset. Jos päivityksiä ei ole saatavilla, Smart Update ilmoittaa, että tuote on päivitetty. Vihreä valintamerkki ilmaisee, että päivityksen lataaminen ja asennus onnistuivat.

Mitkä ovat Norton Utilities -ohjelmiston vähimmäisjärjestelmävaatimukset?

Mistä Norton Utilities -ohjelmiston uusin versio ladataan?

Kuinka Norton Utilities -ohjelmisto asennetaan ja aktivoidaan (verkossa)?

Kuinka Norton Utilities -ohjelma asennetaan ja aktivoidaan CD-levyn avulla?

Kuinka Norton Utilities -kokeiluversio muunnetaan täysversioksi (verkossa)?

Kuinka pidän järjestelmän kunnossa Norton Utilities -ohjelmiston avulla?

Kuinka tietokoneen rekisterin tarkistus ajoitetaan?

Mitä ovat Norton Utilities -ohjelmiston eri välilehdet ja mikä niiden tehtävä on?

Tervetuloa Norton Utilities -ohjelmistoon

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v83164281
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 11/06/2019