Tukikäytäntö

Tukea annetaan kaikille Norton-tuotteille, jotka eivät ole saavuttaneet tuen päättymisaikaa. Tällä hetkellä Tuetut tuoteperheet näet alla olevasta luettelosta. Sinun saattaa olla tarpeen päivittää tuotteesi uusimpaan versioon tukiprosessin aikana.

Norton Antivirus Basic -tuotteelle ja maksuttomille Norton-tuotteille saa tukea käytönaikaisista ohjeista ja Norton-yhteisöfoorumeilta.

Tukea maksullisille tuotteille sekä vastauksia ostamista ja laskutusta koskeviin kysymyksiin saa seuraavin keinoin:

• käytönaikaisen ohjeen artikkeleista

• yhteisöfoorumeilta

• verkkojuttelun avulla

• puhelimitse.

Jos sinulla on Norton Antivirus Basic ja haluat reaaliaikaista tukea, päivitä Norton-tuotteeseen, joka sisältää maksuttoman, rajoittamattoman puhelin- ja verkkojuttelutuen.

Reaaliaikaisten yhteydenottojen käytettävyys saattaa vaihdella alueen ja kielen mukaan.

Tilauksen uudistamisen saatavuus

• Yleensä asiakkaat voivat uudistaa tilauksensa ennen tilauksen voimassaoloajan päättymistä välttääkseen katkokset suojauksessaan. Automaattista uudistamista koskevat ohjeet on annettu artikkelissa Norton Automatic Renewal -palvelun ohje.

Asiakkaat, joilla on Norton 360-, Norton Internet Security- tai Norton Antivirus -tuotteen tai vastaavan tietoturvatuotteen kaltainen voimassa oleva maksullinen tilaus, saavat päivittää tuotteensa uusimpaan versioon. Tarkista, kuulutko tämän oikeuden piiriin siirtymällä Norton Update Centeriin.

Tuetut tuoteperheet

• Seuraaville tuoteperheille ja niiden versioille tarjotaan tällä hetkellä tukea Nortonin tukikäytännön mukaisesti.

Tietoturva

• Norton Security

Sisältää Starter-, Deluxe- ja Premium-tuotteet

• Norton 360

• Norton Internet Security

• Norton AntiVirus

• Norton AntiVirus Basic

• Norton Mobile Security

• Norton Small Business

• Norton Security Suite

• Norton Business Suite - Norton Internet Security Online

Apuohjelmat, varmuuskopiointi ja jakaminen

• Norton Utilities

• Norton Online Backup

• Norton Family

Norton-sovellukset

• Norton ConnectSafe

• Norton Snap

• Norton Connect

• Norton Password Manager

• Norton Halt

• Norton Studio

Norton Secure Login

• Norton Secure Login -palvelua käytetään käyttäjän todentamiseen kaikissa Norton-palveluissa ja -verkkosivustoissa. Norton Secure Login -palvelu on saatavilla myös muihin organisaatioihin, jotka haluavat hallita verkkosivustojensa käyttöä.

Jos sinulla on ongelmia Norton-tuotteeseen tai -palveluun sisäänkirjautumisessa, saat apua Norton-tuesta. Kun Norton Secure Login -palvelua käytetään käyttäjän todentamiseen muissa kuin Nortonin verkkosivustoissa, asiakastuen tarjoamisesta vastaavat kyseiset verkkosivustot omistavat organisaatiot, ei Norton-tuki.

Tukiresurssit

• Nortonin tukisivuilla on ohjeita aihepiireittäin, tietokanta-artikkeleita ja yhteydenoton vaihtoehdot. Voit siirtyä Norton-tukeen myös suoraan tuotteestasi.

Nortonin yhteisfoorumilla saa apua asiantuntevilta käyttäjiltä.

Norton Update Centerissä voit tarkistaa, että käytössäsi on tuotteen uusin versio.

Symantec pidättää oikeuden muuttaa tukikäytäntöjään milloin tahansa erikseen ilmoittamatta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v74023230_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android
Muokattu viimeksi: 10/09/2018