Laitteiden ja oikeuksien tarkasteleminen Norton-tilissä

Löydät tilaamasi tuotteet ja tilaukseesi sisältyvät ominaisuudet kirjautumalla Norton-tilillesi. Tililläsi näet myös muun muassa laitteet, joihin olet asentanut suojauksen, ja niiden suojaustilan.

Tarkastele oikeuksiasi

1. Kirjaudu tilillesi.

Oma Norton -sivulla on lueteltu kaikki tilauksesi ja ominaisuudet, joihin sinulla on käyttöoikeus.

2. Voit tilauksesi mukaan tarkastella tai ottaa käyttöön mitkä hyvänsä seuraavista oikeuksista:

• laitesuojaus

• identiteettivarkaussuoja

• luottotiedot ja -raportti

• Dark Web Monitoring

• Secure VPN

• tietosuojan valvonta

• pilvivarmuuskopiointi

• Password Manager

• lapsilukko

• Screen Care

• Ultimate Help Desk

• Utilities Premium.

• Computer Tune Up

Laitteiden tarkasteleminen Norton-tilillä

Jos käyttöoikeus on poistettu laitteelta, laitetta ei näytetä Laitesuojaus -sivulla.

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Laitesuojaus -sivulla näytetään kaikki laitteet, joihin olet asentanut suojauksen.

3. Jos laite ei näy, valitse laiteluettelon alaosasta Historia -linkki, niin näet vanhemmat laitteet, jotka eivät ole käytössä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53370989
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 03/05/2021