NortonLifeLock-suojauksen asentamisen ja käyttöönoton järjestelmävaatimukset

Jotta voit asentaa ja ottaa käyttöön NortonLifeLock-suojauksen, laitteen on täytettävä seuraavat järjestelmävaatimukset:

Kaikki edellä mainitut NortonLifeLock-suojausvaihtoehdot eivät ole saatavilla kaikilla alueilla tai kaikille yhteistyökumppaneille.

*Vain henkilökohtaisessa tai kotitalouden käytössä. Ongelmia laitteen lisäämisessä? Ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

# NortonLifeLock ei tue Insider Preview- tai beetakäyttöjärjestelmiä tai -sovelluksia.

1Kaikki suojausominaisuudet eivät ole käytettävissä Microsoft Internet Explorer 10.0 -selaimessa ja sitä uudemmissa selainversioissa.

2NortonLifeLockin tarjoamana tilausjaksosi aikana.

3Tukee nykyistä ja sitä edeltävää uusinta 32-bittistä pääjulkaisua.

4Nykyiset ja aiemmin julkaistut pääversiot.

5Ei tue joitakin ominaisuuksia, jotka ovat käytettävissä muissa selaimissa.

6Metro-selainta ei tueta.

7Norton Family -lapsilukkoa ei tueta seuraavilla Android-laitteilla:

• Huawei

• Amazon-laitteet (Kindle/Fire)

• Chromebook

Lue lisää artikkelista Laitevalmistajat ja -mallit, joita Norton Family ei tue.

8Jos haluat tietää kaiken sisällön, jota lapsesi katselee verkossa, pyydä lasta käyttämään vain Norton Family -selainta.

9Jos haluat parantaa valvontaa, lue artikkeli Norton Familyn käyttöönotto lapsen iPhonessa tai iPadissa.

10Tekstiviestien valvonta ja puheluiden esto eivät ole tällä hetkellä käytettävissä Android-laitteissa. Lue lisää artikkelista Tärkeä päivitys Norton Familyn tekstiviesti- ja puheluominaisuuksiin.

11Windows 7-, Windows 8/8.1- ja Windows 10 -käyttöjärjestelmien vähimmäisjärjestelmävaatimukset on täytettävä. Windows 10 S ei ole yhteensopiva

12Tuotteen ominaisuudet eivät toimi Windows 8:n aloitusnäyttötilassa.

13Käyttäjä on vastuussa internet-palveluntarjoajan tilistä, kaikista internet-yhteysmaksuista ja puhelumaksuista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v133891548
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 05/10/2020