Norton Utilities Premiumin asentaminen nykyiselle laitteelle

Norton Utilities Premium -tuotteen avulla tietokoneen suorituskyky optimoidaan automaattisesti, henkilökohtaiset dokumentit hävitetään turvallisesti ja digitaalinen tietosuoja taataan kätevästi. Lataa ja asenna Norton Utilities Premium alla olevien tietojen avulla.

Jos saat Norton Utilities Premiumin lisäetuna rekisteröidyttyäsi päätilauksesi Automatic Renewal -palveluun, pidä uudistamispalvelu käytössä, jotta voit jatkaa Norton Utilities Premiumin käyttöä.

Norton Utilities Premiumin lataaminen

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Valitse Oma Norton -sivun Utilities Premium -ruudusta Lataa.

3. Valitse Hyväksy ja lataa.

Napsauta Käyttöoikeus- ja palvelusopimus -linkkiä ja lue sopimus ennen Nortonin lataamista ja asentamista.

4. Odota, kunnes Norton-asennusohjelma on asennettu.

5. Tee jokin seuraavista toimista selaimesi mukaan:

• Suorita asennusohjelma valitsemalla näytöltä nuolen osoittama alue.

• Avaa Lataukset -kansio, etsi asennusohjelmatiedosto ja kaksoisnapsauta sitä.

6. Odota hetki, että tuotteesi ladataan, asennetaan ja aktivoidaan automaattisesti.

Jos lataus ei valmistunut tai saat virheilmoituksen palvelua ladatessasi, voit käynnistää latauksen uudelleen valitsemalla Aloita lataaminen uudelleen.

7. Jos sinua pyydetään aktivoimaan tuote, anna saamasi tuotetunnus tai se, jonka näet Omat tilaukset -sivulla. Kirjoita kaikki kirjaimet ja numerot huolellisesti. Tavuviivat syötetään automaattisesti.

Yleiset virheet tuotetunnuksen kirjoittamisessa

• Välilyönnit aiheuttavat virheen.

• Varmista, että syötät tietyn, käyttämäsi tuotteen käyttöoikeustietoja. Eri Norton-tuotteiden käyttöoikeustietoja ei voi vaihtaa keskenään.

• Jos yhä näet viestin, jonka mukaan käyttöoikeustiedot ovat väärin tai eivät kelpaa, varmista, että kirjoitit tiedot tismalleen oikein.

Jotkin merkit (kuten nolla ja O-kirjain) näyttävät samanlaisilta. Tarkista seuraavat vielä kerran: O-kirjaimet, pienet L-kirjaimet, isot I-kirjaimet ja numerot nolla (0) ja yksi (1).

• Jos näet edelleen virheellisistä käyttöoikeustiedoista kertovan viestin, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127288595
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 10/06/2020