Norton Family -tilin poistaminen

Jos et enää käytä Norton Family -palvelua, voit poistaa sen milloin tahansa Norton Family -sivustolla. Huomaa seuraavat tiedot ennen aloittamista:

• Norton Family -tilin poistaminen katkaisee yhteyden kaikkiin laitteisiin, jotka on yhdistetty tiliisi.

• Menetät kaikki lapsesi suojausasetukset ja aikaisemmat toimintaraportit.

• Poista Norton Family -sovelluksen asennus manuaalisesti kaikilta laitteilta.

Valitse käyttöjärjestelmäsi mukainen vaihtoehto:

Windows tai Android

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Napsauta vanhemman profiilikuvaketta.
  3. Napsauta lisävaihtoehdot-kuvaketta  ja valitse sitten Muokkaa profiilia.
  4. Valitse Muokkaa profiilia -ikkunan alaosasta Poista Norton Family -tilini

5. Kirjoita salasana ja valitse sitten Vahvista.

iOS

1. Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus.
  2. Napauta vasemman yläkulman hampurilaisvalikkokuvaketta hamburger menu ja valitse sitten Tietoja.

3. Valitse Tietoja-näytöstä Poista Norton Family -tilini.

4. Kirjaudu sisään Norton-tilisi tunnistetiedoilla.

5. Napauta Vahvista ja sitten Valmis.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v126806945