Suojauksen päivittäminen uusimpaan versioon

Päivittämällä uusimpaan versioon voidaan ratkaista monia ongelmia, joita esiintyy vanhemmissa versioissa. Päivittäminen

• antaa käyttöösi markkinoiden johtavan, luotettavan tietoturvan
  • suojaa tietokoneen ja identiteettisi uudentyyppisiltä internetuhilta
  • tarjoaa ajan tasalla olevan virussuojauksen.

Norton-tuote päivitetään oletuksena automaattisesti, kun laite on päällä ja yhdistetty internetiin.

Tuote- ja suojauspäivitykset

Tuotepäivitys on eri asia kuin suojauspäivitys (joka toimitetaan LiveUpdaten kautta).
Pääasialliset erot:

• Tuotepäivityksen avulla voit ladata ja asentaa koko tuotteen uuden version.
  • Suojauspäivitykset ovat tiedostoja, joiden avulla voit päivittää tuotteet niin, että käytössäsi ovat uusimmat Norton-tuotteen tarjoamat virustorjuntatekniikat.

Norton-suojauksen päivittäminen

Voit päivittää Nortonin uusimpaan versioon maksutta, jos sinulla on voimassa oleva tilaus. Useimmissa tapauksissa tämä ei ole tarpeen, koska Norton-tuotteesi päivittyy automaattisesti uusimpaan versioon.

Windows: LiveUpdate takaa, että laitteellesi on aina asennettu uusimmat ohjelmapäivitykset. Voit kuitenkin tarkistaa Norton Update Centeristä, onko uusi versio saatavilla.

Android ja iOS: Jos käytät mobiililaitetta, sinun on tarkistettava Play Kaupasta tai App Storesta, onko sovellukselle päivityksiä. Katso tarkat ohjeet artikkelista Norton 360 -mobiilisovelluksen päivittäminen uusimpaan versioon.

Mac: Voit päivittää vain, jos Nortonin laitesuojauksesta on saatavilla uusi versio. LiveUpdaten voi kuitenkin suorittaa milloin tahansa uusimpien uhkamääritysten ja pienten sovellusparannusten hankkimiseksi. Tarkat ohjeet on artikkelissa Päivittäminen uusimpaan Norton-versioon Macin suojaamiseksi paremmin.

Päivittäminen tililtä

1. Kirjaudu tilillesi.
    Jos et muista tilisi salasanaa, valitse Unohditko salasanan? ja palauta salasana noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
  2. Valitse Laitesuojaus-sivulta laitteen nimi ja valitse Päivitä sen suojauksen vierestä, jonka haluat päivittää.
    Päivitysvaihtoehto ei ole näkyvissä, jos tuotteen uusin versio on jo asennettuna.

Päivittäminen Norton Update Centeristä

Voit myös päivittää tuotteen noudattamalla seuraavia ohjeita:

Koskee Windows-, Android- ja iOS-laitteita.

1. Siirry Norton Update Centeriin.
  2. Valitse Päivitä nyt.
    Jos lataus ei käynnisty automaattisesti, lataa ohjelma manuaalisesti.
  3. Valitse tiedostolatauksen tietoturvavaroitusikkunasta Suorita.
  4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Vihjeet ja parhaat käytännöt

• Jos käytät Norton-tuotteen vanhempaa versiota, päivitä se uusimpaan versioon.
  • Jos yrität ladata suojausta palveluntarjoajaltasi, palaa tämän sivustolle ja noudata siellä olevia tuotteen uusimman version lataamisohjeita.
  • Kun päivität Norton-tuotteen uusimpaan versioon, tilauksen tila pysyy samana. Jos esimerkiksi nykyisen Norton-tuoteversion tilausta on jäljellä 200 päivää ja päivität tuotteen uusimpaan versioon, tilaus on voimassa 200 päivää sen jälkeen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090121104844EN