Norton-tilin käyttäminen

Norton-tililtä hallitset Norton-tilauksen tietoja, löydät tuotetunnuksen, määrität Automatic Renewal -toiminnon asetuksia ja päivität tietoturvaominaisuuksia. Tilin käyttöä varten laitteella on oltava internet-yhteys.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, voit luoda tilin.

Jos sinulta on jo veloitettu automaattisesta uusimisesta ja haluat hyvityksen, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Norton-tilin käyttäminen

Jos olet ostanut verkkokaupasta jonkin tuotteen, sinulla on ostoksen myötä jo Norton-tili, vaikka ostoksesta olisi pitkäkin aika. Käytä sähköpostiosoitetta ja salasanaa, jotka annoit ostotapahtuman aikana. Jos olet unohtanut Norton-tilisi salasanan, katso artikkeli Norton-tilin salasanan palauttaminen.

1. Siirry osoitteeseen my.norton.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, valitse Luo tili. Luo Norton-tili näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

2. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Kirjaudu sisään.

3. Jos olet unohtanut salasanasi, valitse Ongelmia kirjautumisessa? ja anna sähköpostiosoitteesi.

Saat lisätietoja artikkelista Norton-tilin salasanan palauttaminen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53370843
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 17/05/2020