Apple ID:n tai Google-sähköpostin ja Norton-tilin linkityksen poistaminen

Jos et enää halua käyttää Apple ID:täsi tai Google-sähköpostia Nortoniin kirjautumiseen, voit poistaa sen linkityksen milloin tahansa. Kun olet poistanut Apple ID:n tai Google-sähköpostin linkityksen, voit edelleen kirjautua Norton-tilin sähköpostiosoitteellasi/käyttäjänimelläsi ja salasanallasi.

Apple ID:n linkityksen poistaminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Napsauta Oma tili -sivun Linkitetyt tilit -kohdan vierestä Poista linkitys sen Apple-tilin kohdalta, jonka haluat poistaa.

3. Jos Apple ID:tä (Relay ID) ei ole jaettu Nortonin kanssa, käyttäjätunnus on palautettava.

4. Jos tilillä ei ole salasanaa, sinua pyydetään määrittämään uusi salasana.

5. Valitse Kirjaudu sisään -sivulta Jatka.
    Käyttäjätunnus on Norton-tilisi käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite.

6. Kirjoita Norton-tilin salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
    Apple ID:n linkitys on nyt poistettu Norton-tililtäsi.

Google-sähköpostiosoitteen linkityksen poistaminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Napsauta Oma tili -sivun Linkitetyt tilit -kohdan vierestä Poista linkitys sen Google-tilin kohdalta, jonka haluat poistaa.

3. Valitse vahvistusnäytöstä Poista linkitys.

4. Jos tilillä ei ole salasanaa, sinua pyydetään määrittämään uusi salasana.
    Googlen sähköpostiosoitteen linkitys on nyt poistettu Norton-tililtäsi. Kirjaudut automaattisesti ulos Norton -tililtäsi.

5. Valitse Kirjaudu sisään -sivulta Jatka.
    Käyttäjätunnus on Norton-tilisi käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v138321452