Muiden laitteiden suojaaminen Norton-tilauksella

Tilauksesi voi sallia Norton-palvelun asentamisen useille PC-, Mac- tai mobiililaitteille lisämaksutta. Tilaukseesi sisältyvien käyttöoikeuksien määrä kertoo, voitko ottaa Norton-suojauksen käyttöön useilla laitteilla.

Käyttöoikeuksien määrän selvittäminen

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Valitse tilauksesi Oma tilaus -sivulta.

Näet asennusta varten käytettävissä olevien käyttöoikeuksien määrää tilauksen nimen alla.

Jos vapaita käyttöoikeuksia on käytettävissä, voit asentaa Norton-palvelun muille laitteille.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v118869637
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 29/05/2019