Viesti: ”Odottamaton selainvirhe” tai ”Yhteyden muodostaminen Norton-palvelimeen ei onnistu”

Voit ratkaista tämän ongelman tarkistamalla, onko palvelussa keskeytys tai katkos. Jos ongelma jatkuu, käynnistä tietokone uudelleen.

VAIHE 1

Norton-palvelun tilan tarkistaminen

Tarkista liittyykö ongelma tunnettuun palvelun keskeytykseen tai katkokseen Norton-palveluiden tila -sivulta. Jos Norton-tuotteiden käytössä ilmenee ongelmia, kun palvelu ei ole käytettävissä tai siinä on ongelmia, yritä uudelleen, kun palvelu on jälleen toiminnassa.

Jos ongelma ei liity palvelun keskeytykseen tai katkokseen, lue Norton-palveluiden tilaa koskeva ohje.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Tietokoneen käynnistäminen uudelleen

1. Sulje kaikki ohjelmat.
  2. Käynnistä tietokone uudelleen.
    Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 3.
VAIHE 3

Oletusselaimen määrittäminen

Aseta tai muuta oletusselainta valitsemalla käyttöjärjestelmäsi:

Windows 11

1. Valitse Windows-työpöydältä Käynnistä > Asetukset > Sovellukset.
  2. Valitse oikeanpuoleisesta ruudusta Oletussovellukset.
  3. Etsi haluamasi selain.
  4. Valitse ikkunan yläreunassa oleva ”Aseta [selain] oletusselaimeksi" -kehote ja napsauta Aseta oletukseksi.
  5. Aktivoi Norton-tuote.

Windows 10

1. Valitse Windows-työpöydältä Käynnistä > Asetukset > Sovellukset.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Oletussovellukset.
  3. Valitse Verkkoselain-kohdasta selain, jonka haluat määrittää oletusselaimeksi.
  4. Aktivoi Norton-tuote.

Windows 8/7/Vista/XP

1. Avaa Suorita-valintaikkuna näppäinyhdistelmällä Windows+R.
  2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter-näppäintä:
    control
  3. Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Jatka.
  4. Valitse Ohjauspaneeli-ikkunasta Näkymä-kohdan vieressä olevasta pudotusvalikosta Luokka.
  5. Valitse Ohjauspaneeli-ikkunasta Ohjelmat.
  6. Valitse Oletusohjelmat-kohdasta Määritä oletusohjelmat.
  7. Valitse Määritä oletusohjelmat -ikkunan Ohjelmat-kohdasta haluamasi selain ja valitse Aseta tämä ohjelma oletukseksi.
  8. Valitse OK.

Entä jos tämä ohje ei auttanut?

Norton Remove and Reinstall -työkalun lataaminen ja suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

Norton Familyn asennuksen poistaminen laitteelta

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.
    Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.
  2. Avaa Lataukset-ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.
  3. Kaksoisnapsauta NRnR-kuvaketta.
  4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.
  5. Valitse Poista ja asenna uudelleen.
  6. Jos olet hankkinut Norton-tuotteen palveluntarjoajaltasi, näkyviin saattaa tulla Poista-painike.
  7. Valitse Jatka tai Poista.
  8. Valitse Käynnistä uud.
    Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton-tuote uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v113839121