Viesti: "Odottamaton selainvirhe" tai "Yhteyden muodostaminen Norton-palvelimeen ei onnistu"

Voit ratkaista tämän ongelman tarkistamalla, onko palvelussa keskeytys tai katkos. Jos ongelma jatkuu, käynnistä tietokone uudelleen.

VAIHE 1

Norton-palvelun tilan tarkistaminen

Tarkista Norton-palveluiden tila -sivulta, liittyykö ongelma tunnettuun palvelun keskeytykseen tai katkokseen. Jos Norton-tuotteiden käytössä ilmenee ongelmia, kun palvelu ei ole käytettävissä tai siinä on ongelmia, yritä uudelleen, kun palvelu on jälleen toiminnassa.

Jos ongelma ei liity palvelun keskeytykseen tai katkokseen, lue artikkeli Norton-palveluiden tilaa koskeva ohje.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Tietokoneen käynnistäminen uudelleen

1. Sulje kaikki ohjelmat.

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 3.

VAIHE 3

Oletusselaimen määrittäminen

Aseta tai muuta oletusselainta valitsemalla käyttöjärjestelmäsi:

Windows 10

1. Valitse Windows-työpöydältä Käynnistä > Asetukset > Sovellukset.

2. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Oletussovellukset.

3. Valitse Verkkoselain -kohdasta selain, jonka haluat määrittää oletusselaimeksi.

4. Aktivoi Norton-tuote.

Windows 8/7/Vista/XP

1. Avaa Suorita -valintaikkuna näppäinyhdistelmällä Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

control

Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Jatka.

3. Valitse Ohjauspaneeli -ikkunasta Näkymä -kohdan vieressä olevasta pudotusvalikosta Luokka.

4. Valitse Ohjauspaneeli -ikkunasta Ohjelmat.

5. Valitse Oletusohjelmat -kohdasta Määritä oletusohjelmat.

6. Valitse Määritä oletusohjelmat -ikkunan Ohjelmat -kohdasta haluamasi selain ja valitse Aseta tämä ohjelma oletukseksi.

7. Valitse OK.

Entä jos tämä ohje ei auttanut?

Norton Remove and Reinstall -työkalun lataaminen ja suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family tai Norton Secure VPN, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

Norton Family -ohjelman poistaminen laitteelta

Norton Secure VPN:n asennuksen poistaminen

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset-ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Poista ja asenna uudelleen.

Jos olet hankkinut Norton-tuotteen palveluntarjoajaltasi, näkyviin saattaa tulla Poista -painike.

6. Valitse Jatka tai Poista.

7. Valitse Käynnistä uud.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton-tuote uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v113839121
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 01/11/2021