Automaattisesti uusiutuvan tilauksen aktivoiminen

Sinulla on automaattisesti uusiutuva tilaus, kun ostat tilauksen Norton.com-sivustolta tai kun otat tuotteen tai palvelun ensimmäistä kertaa käyttöön ostettuasi sen jälleenmyyjältä tai Nortonin yhteistyökumppanina toimivan kolmannen osapuolen verkkosivustolta. Voit myös aktivoida automaattisesti uusiutuvan tilauksen kirjautumalla sisään tilillesi tai ottamalla yhteyttä tukeen.

Kiinassa, Japanissa, Koreassa, Hongkongissa ja Taiwanissa voit aktivoida automaattisen uusimisen Norton-verkkokaupassa.

Automaattisesti uusiutuvan tilauksen vahvistaminen ja aktivoiminen

1. Kirjaudu sisään tilillesi tarkistaaksesi, onko tilauksen uusiminen aktivoitu.

2. Napsauta Aktivoi tilauksen uusiminen Omat tilaukset -välilehdeltä sen tuotteen tai palvelun kohdalta, jota varten haluat ottaa tilauksen uusimisen käyttöön.

Tuotteesi tai palvelusi tilaus uusitaan automaattisesti seuraavan laskutusjakson aikana.

Sinun on täytettävä laskutustiedot voidaksesi aktivoida automaattisesti uusiutuvan tilauksen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v113802545
Käyttöjärjestelmä: windows,mac,android,ios
Muokattu viimeksi: 01/11/2021