Automaattisesti uusittavan tilauksen peruuttaminen

Jos haluat peruuttaa, kirjaudu sisään Norton-tilillesi ja siirry Omat tilaukset -välilehdelle, jossa voit hallinnoida uusimisasetuksiasi. Voit myös ottaa yhteyttä tukitiimiimme.

Jos päätät peruuttaa Automatic Renewal -palvelun nykyisen suojauksesi osalta, sinun on uusittava tilaus manuaalisesti ennen sen päättymistä, jotta et menetä suojausta.

Jos sinua on jo veloitettu ja haluat pyytää hyvitystä Ota yhteyttä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090818144126EN
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 26/06/2020