Yksityisen sähköpostin ominaisuudet

Yksityinen sähköposti auttaa pitämään henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi yksityisenä ja vapaana seuraimista. Yksityisen sähköpostin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

Yksityisen sähköpostiosoitteesi peittäminen

Yksityisen sähköpostiosoitteen peittäminen suojaa henkilökohtaista sähköpostiosoitettasi ja henkilökohtaisia tietojasi, kuten nimeä, syntymäaikaa jne. Tämä yksityinen sähköpostiosoite on yleinen ja tunnistamaton ja se suojaa lähettäjän yksityisyyttä.

Piilotettujen sähköpostiseurainten poistaminen

Sähköpostiseuraimet ovat uhka yksityisyydellesi, sillä ne eivät ainoastaan seuraa, miten vastaat sähköposteihin, vaan niillä voidaan myös seurata sinua ja selaamistasi verkossa.

URL-osoitteiden seurantaparametrien poistaminen

Yksityinen sähköposti poistaa myös sähköpostiviesteissä mahdollisesti olevat URL-osoitteiden seurantaparametrit ennen viestin ohjaamista henkilökohtaiseen osoitteeseesi. Yksityisellä sähköpostilla ei ole pääsyä sähköpostiviestin sisältöön.

Ei edellytä sähköpostipalveluntarjoajan vaihtoa

Yksityinen sähköposti ei ole erillinen sähköpostiohjelma, eikä sinun tarvitse vaihtaa sähköpostipalveluntarjoajaa. Sinun tarvitsee vain luoda peiteosoite verkkosivustolle henkilötietojesi suojaamiseksi.

Luo rajaton määrä ainutlaatuisia sähköpostiosoitteita

Peiteosoite on ylimääräinen sähköpostiosoite, jota voit käyttää henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen sijasta. Yksityisen sähköpostin avulla voit luoda rajoittamattoman määrän ainutlaatuisia sähköpostiosoitteita henkilöllisyytesi suojaamiseksi.

Käy tuotesivullamme, jos haluat nähdä tilaus- ja hintatiedot.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20230819151647830
Käyttöjärjestelmä: Mac;Windows
Muokattu viimeksi: 22/04/2024