Kirjanmerkkien hallinta Norton AntiTrackissa Android-laitteilla

Norton AntiTrack -sovelluksen avulla voit hallita Android-laitteesi kirjanmerkkejä. Voit lisätä, muokata, poistaa ja tuoda kirjanmerkkejä noudattamalla alla olevia ohjeita.

Kirjanmerkkien lisääminen

1. Käynnistä Norton AntiTrack Android-laitteella.

2. Napauta Norton AntiTrackin aloitusnäytössä näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Valikko-kuvaketta Sample alt text.

3. Napauta avautuvasta näytöstä Kirjanmerkit.

Kirjanmerkkien muokkaaminen

1. Napauta Kirjanmerkit-näytön oikeasta yläkulmasta Valikko-kuvaketta Sample alt text.

2. Valitse Muokkaa.

3. Tee tarvittavat muutokset Muokkaa kirjanmerkkejä -näytössä ja napauta Tallenna.

Kirjanmerkkien poistaminen

1. Napauta Kirjanmerkit-näytön oikeasta yläkulmasta Valikko-kuvaketta Sample alt text.

2. Valitse Poista.

Kirjanmerkkien tuominen

1. Käynnistä Norton AntiTrack Android-laitteella.

2. Napauta Kirjanmerkit-näytön oikeasta yläkulmasta Valikko-kuvaketta Sample alt text.

3. Napauta avautuvasta näytöstä Kirjanmerkit.

4. Valitse Kirjanmerkit-valikosta Tuo kirjanmerkit.

Kun kirjanmerkit on tuotu, napauta OK.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v2023060212272142
Käyttöjärjestelmä: Android