Estettyjen seurainten tarkasteleminen Norton AntiTrackissa Android-laitteilla

Norton AntiTrackin avulla voit tarkastella kaikkia Android-laitteen aiemmin estettyjä seuraimia sekä tietyn verkkosivuston estettyjen seurainten tietoja.

Yleisesti estettyjen seurainten tietojen tarkasteleminen

1. Käynnistä Norton AntiTrack Android-laitteella.

2. Napauta Norton AntiTrackin aloitusnäytöstä näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Valikko-kuvaketta Sample alt text.

3. Napauta avautuvasta näytöstä AntiTrack-tilastot.

Tietyn verkkosivuston estettyjen seurainten tietojen tarkasteleminen

1. Käynnistä Norton AntiTrack Android-laitteella.

2. Avaa verkkosivusto, jonka estettyjä seuraimia haluat tarkastella.

3. Napauta verkkosivustonäytön oikeassa yläkulmassa olevaa Sample alt text -kuvaketta.

4. Napauta avautuvasta näytöstä Seuranta ja laitetunnistus nähdäksesi verkkosivuston seurannan eston.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20230602120125863
Käyttöjärjestelmä: Android