Asetusten määrittäminen Norton AntiTrack -sovelluksessa Android-laitteilla

Android-laitteiden Norton AntiTrack -sovelluksen asetusvalikko tarjoaa monia vaihtoehtoja sovelluksen mukauttamiseen. Niitä ovat muun muassa selaimen lukitseminen, hakukoneen vaihtaminen ja selaustietojen tyhjentäminen. Noudata asetusvalikossa alla olevia ohjeita käyttääksesi näitä asetuksia:

Selainlukko

1. Käynnistä Norton AntiTrack Android-laitteella.

2. Napauta Norton AntiTrackin aloitusnäytöstä näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Valikko-kuvaketta Sample alt text.

3. Napauta avautuvasta näytöstä Asetukset.

4. Valitse Asetukset-näytöstä Selainlukko.

5. Siirrä Selainlukko-näytössä liukusäädintä ottaaksesi Salasana-toiminnon käyttöön.

6. Määritä avautuvassa näytössä nelinumeroinen salasana ja napauta Sample alt text.

7. Napauta Selainlukko-näytön Lukituksen ajastin -kohdan vierestä > ja määritä Selainlukon käynnistysaika.

Hakukoneen vaihtaminen

1. Käynnistä Norton AntiTrack Android-laitteella.

2. Napauta Norton AntiTrackin aloitusnäytöstä näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Valikko-kuvaketta Sample alt text.

3. Napauta avautuvasta näytöstä Asetukset.

4. Valitse Asetukset-näytöstä Hakukone.

5. Valitse Hakukone-näytön luettelosta hakukone, jonka haluat vaihtaa oletushakukoneen (Google) tilalle.

Lisäasetukset

Tyhjennä selaustiedot

1. Käynnistä Norton AntiTrack Android-laitteella.

2. Napauta Norton AntiTrackin aloitusnäytöstä näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Valikko-kuvaketta Sample alt text.

3. Napauta avautuvasta näytöstä Asetukset.

4. Valitse Asetukset-näytöstä Lisäasetukset.

5. Napauta Lisäasetukset-näytöstä Tyhjennä evästeet ja tiedot.

Lisäasetukset-näytössä on myös seuraavat vaihtoehdot. Ota ne käyttöön siirtämällä liukusäädintä:

• Estä kuvakaappaukset: Voit rajoittaa kuvakaappausten ottamista selaamisen aikana.

• Lataa kysymättä: Mahdollistaa sisällön lataamisen ilman vahvistusikkunaa selaimen kautta järjestelmän Lataukset-kansioon.

• Suojattu DNS over TLS: Voit vaihtaa DNS-palvelinta, jota käytät selaamiseen Norton AntiTrack -selaimella

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20230523114556193
Käyttöjärjestelmä: Android