Norton AntiTrack -laajennuksen käyttöönotto Safari-verkkoselaimessa

Norton AntiTrack -selainlaajennus auttaa sinua piilottamaan identiteettisi selainten ja verkkosivustojen seuranta- ja laitetunnistusyrityksiltä. Asenna Norton AntiTrack -selainlaajennus Safari-selaimeen valitsemalla jokin seuraavista:

iOS

1. Käynnistä Norton AntiTrack.

2. Valitse AntiTrackin käyttöönotto Safarille -sivulta Ota käyttöön.

Sample alt text
    Voit asentaa Norton AntiTrack -laajennuksen Safariin myös hampurilaiskuvakkeen kautta.
  3. Napauta Safari-selainikkunan osoiteriviltä AA.

Sample alt text
  4. Valitse Laajennusten hallinta.

Sample alt text
  5. Siirrä näkyviin tulevasta Laajennusten hallinta -ikkunasta liukusäädintä ottaaksesi Norton AntiTrackin käyttöön ja valitse sitten Valmis.

Sample alt text
  6. Napauta taas Safari-selainikkunan osoiteriviltä AA.

Sample alt text
  7. Valitse Norton AntiTrack.

Sample alt text
  8. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Salli aina.

Sample alt text
  9. Valitse seuraavasta ponnahdusikkunasta Salli aina joka verkkosivustolla.

Sample alt text

Norton AntiTrack -laajennus asennetaan selaimeen.

Mac

1. Käynnistä Safari.

2. Napsauta Safari näytön vasemmasta yläkulmasta ja valitse Asetukset.

3. Valitse näyttöön tulevasta Yleiset-ikkunasta Laajennukset-välilehti.

4. Lisää vasemmanpuoleisessa ruudussa valintamerkki kohtaan Norton AntiTrackin laitetunnistuksen esto.

User-added image

Jos näet kehotteen, valitse Ota käyttöön.

User-added image

5. Valitse Norton AntiTrackin laitetunnistuksen esto -kohdasta Salli aina joka verkkosivustolla.

User-added image

Jos näet kehotteen, valitse Salli aina joka verkkosivustolla.

User-added image

6. Lisää vasemmanpuoleisessa ruudussa valintamerkki kohtaan Norton AntiTrackin laitetunnistuksen esto.

User-added image

Jos sinua kehotetaan ottamaan laajennus käyttöön, valitse Ota käyttöön.

User-added image

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20221212175158766
Käyttöjärjestelmä: iOS