Norton AntiTrack -laajennuksen lataaminen ja asentaminen Safari-verkkoselaimessa

Kun olet asentanut Norton AntiTrackin Mac-laitteeseen, saat kehotuksen asentaa laajennuksen Safari-selaimeen.  Asenna Norton AntiTrack -laajennus Safari-selaimeesi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

Seuraavassa on ohjeet Norton AntiTrack -laajennuksen asentamiseen Macisi Safari-selaimeen. Norton AntiTrack -laajennuksen käyttöönotto Safari-verkkoselaimessa antaa ohjeet Norton AntiTrack -laajennuksen asentamiseen iOS-laitteesi Safari-selaimeen

1. Käynnistä Norton AntiTrack Mac-tietokoneella.

2. Kirjaudu tilillesi.

3. Valitse Aloitetaan!-ikkunasta Lisää Safariin.

4. Käynnistä Safari.

5. Napsauta Safari näytön vasemmasta yläkulmasta ja valitse Asetukset.

6. Valitse näyttöön tulevasta Yleiset-ikkunasta Laajennukset-välilehti.

7. Lisää vasemmanpuoleisessa ruudussa valintamerkki kohtaan Norton AntiTrack.

Sample alt text

Valitse näyttöön tulevasta kehotteesta Laita päälle.

Sample alt text

8. Valitse Laajennus-ikkunasta Salli aina joka verkkosivustolla.

Sample alt text

Valitse näyttöön tulevasta kehotteesta Salli aina joka verkkosivustolla.

Sample alt text

9. Valitse Norton AntiTrack -ikkunasta Seuraava.

Norton AntiTrack -laajennus on käytössä Safari-selaimessa.

Kun olet päivittänyt Norton AntiTrack -sovelluksen uusimpaan versioon, saatat nähdä seuraavan virhesanoman, kun käynnistät Norton AntiTrack -sovelluksen tai -laajennuksen.

Norton AntiTrack poikkeaa aikaisemmin käynnistetyistä versioista. Haluatko varmasti käynnistää sen?

Voit ratkaista tämän ongelman napsauttamalla näytöstä Käynnistä silti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20220422092311389
Käyttöjärjestelmä: Mac
Muokattu viimeksi: 01/05/2024