Norton AntiTrackin poistaminen käytöstä tietyn verkkosivuston osalta

Joillakin sivustoilla seurannan esto on poistettava käytöstä, jotta sivusto toimisi oikein. Seurannan eston ottaminen pois päältä voi altistaa henkilötietosi seuraamiselle.

Jos verkkosivusto ei toimi kunnolla seurannan eston takia, napsauta painiketta Norton AntiTrack -laajennuksessa. Jos ongelma ei ratkea, poista Norton AntiTrack -laajennus käytöstä kyseisellä verkkosivustolla. Voit poistaa Norton AntiTrack -laajennuksen käytöstä valitsemalla jokin seuraavista käyttöjärjestelmän mukaan:

Windows ja Mac

1. Käynnistä selain ja avaa verkkosivusto, jolla seurannan esto on poistettava käytöstä.

2. Napsauta Norton AntiTrack -selainlaajennusta.

3. Valitse Poista AntiTrack käytöstä tällä sivustolla -kohdan Seurannan ja profiloinnin esto -ikkunasta Kerran tai Aina.

Kun AntiTrack on poistettu käytöstä, tietyn verkkosivuston seuranta- ja laitetunnistusyrityksiä ei estetä.

Voit myös ottaa Norton AntiTrack -laajennuksen käyttöön sellaisen verkkosivuston osalta, jolla se oli aiemmin poistettu käytöstä. Jos haluat ottaa Norton AntiTrackin uudelleen käyttöön, napsauta Norton AntiTrack -laajennusikkunasta Ota AntiTrack käyttöön tällä sivustolla.

Android

1. Käynnistä Norton AntiTrack -sovellus.

2. Avaa verkkosivu, jonka avaaminen ei onnistu, kun seuraimet on estetty.

3. Napauta näytöllä olevaa Korjaa asia -painiketta.

4. Jos verkkosivu ei vieläkään lataudu, valitse Poistetaanko AntiTrack käytöstä? -ruudulta Poista käytöstä kerran tai Poista käytöstä aina.

Kun AntiTrack on poistettu käytöstä, tietyn verkkosivuston seuranta- ja laitetunnistusyrityksiä ei estetä.

Noudata ohjeita, jos haluat lisätä verkkosivuston ohitusluetteloon manuaalisesti.

• Jos verkkosivusto on avoinna Norton AntiTrackissa:

• Napauta osoiterivin oikeassa yläkulmassa olevaa Sample alt text -kuvaketta.

• Voit lisätä poikkeuksia manuaalisesti napauttamalla oikeasta alakulmasta Sample alt text.

• Napauta Lisää ja kirjoita verkkosivuston URL-osoite tekstikenttään

• Napauta Lisää.

• Jos verkkosivusto ei ole avoinna Norton AntiTrackissa:

• Napauta osoiterivin oikeassa yläkulmassa olevaa Sample alt text -kuvaketta.

• Napauta Lisää ja kirjoita verkkosivuston URL-osoite.

• Napauta Lisää.

iOS

1. Käynnistä selain ja avaa verkkosivusto, jolla seurannan esto on poistettava käytöstä.

2. Napauta Norton AntiTrack -kuvaketta näytön oikeasta yläkulmasta.

Valitse avautuvan näytön Poista AntiTrack käytöstä tällä sivustolla -kohdasta Kerran tai Aina.

Kun AntiTrack on poistettu käytöstä, tietyn verkkosivuston seuranta- ja laitetunnistusyrityksiä ei estetä.

3. Voit myös ottaa Norton AntiTrack -laajennuksen käyttöön sellaisen verkkosivuston osalta, jolla se oli aiemmin poistettu käytöstä. Jos haluat ottaa Norton AntiTrackin uudelleen käyttöön, napsauta Norton AntiTrack -laajennusikkunasta Ota AntiTrack käyttöön tällä sivustolla.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v138744797
Käyttöjärjestelmä: Android;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 10/12/2023