Norton AntiTrackin poistaminen käytöstä tietyn verkkosivuston osalta

Joillakin sivustoilla seurannan esto on poistettava käytöstä, jotta sivusto toimisi oikein. Seurannan eston poistaminen käytöstä voi altistaa henkilötietosi kyberrikollisille.

Norton AntiTrack naamioi henkilötietosi, jotta verkkosivusto toimii oikein. Lisäksi se estää tietyn verkkosivuston tekemät seurantayritykset ja ilmoittaa sinulle niistä.

Jos verkkosivusto ei toimi kunnolla seurannan eston takia, napsauta painiketta Norton AntiTrack -laajennuksessa. Jos ongelma ei ratkea, poista Norton AntiTrack -laajennus käytöstä kyseisellä verkkosivustolla.

Norton AntiTrack -selainlaajennuksen poistaminen käytöstä

1. Käynnistä selain ja avaa verkkosivusto, jolla seurannan esto on poistettava käytöstä.

2. Napsauta Norton AntiTrack -selainlaajennusta.

3. Valitse Poista AntiTrack käytöstä tällä sivustolla -kohdan Seurannan ja profiloinnin esto -ikkunasta Kerran tai Aina.

Kun AntiTrack on poistettu käytöstä, tietyn verkkosivuston seuranta- ja laitetunnistusyrityksiä ei estetä.

Voit myös ottaa Norton AntiTrack -laajennuksen käyttöön sellaisen verkkosivuston osalta, jolla se oli aiemmin poistettu käytöstä. Jos haluat ottaa Norton AntiTrackin uudelleen käyttöön, napsauta Norton AntiTrack -laajennusikkunasta Ota AntiTrack käyttöön tällä sivustolla.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v138744797
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 09/12/2021