Norton AntiTrackin ominaisuudet

Norton AntiTrack auttaa pitämään toimintasi verkossa ja digitaalisen jalanjälkesi yksityisinä. Sen tärkeimmät ominaisuudet auttavat piilottamaan identiteettisi selainten ja yksittäisten verkkosivustojen seuranta- ja laitetunnistusyrityksiltä.

Varmista ennen Norton AntiTrackin asentamista, että tietokoneesi täyttää Norton-suojauksen asentamisen ja käyttöönoton järjestelmävaatimukset.

Norton AntiTrack -sovelluksen tärkeimmät ominaisuudet:

• Laitetunnistuksen estoteknologia

• Auttaa estämään sivustoja käyttämästä yksilöiviä tunnistetietoja, joiden avulla ne voivat seurata ja profiloida käyttäjän.

• Tarjoaa enemmän yksityisyyttä kuin selaimen incognito-tila.

• Seurannan ja evästeiden esto

• Estää seurannan, ennen kuin sivu alkaa latautua, ja auttaa nopeuttamaan verkkosivujen latautumista.

• Norton AntiTrackin Windows-käyttöjärjestelmän seurainten esto-ominaisuus auttaa sinua pitämään verkkotoimintasi yksityisenä estämällä Windows-käyttöjärjestelmän seurantatoiminnot ja kohdennetut mainokset. Lisätietoja Windows-käyttöjärjestelmän seurainten estosta on artikkelissa Seurannan eston ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä Norton AntiTrackillä

• Seurannan hallintapaneeli

• Näyttää seurantayrityksiä koskevia tilastotietoja ja luokittelee yrityksen vakavuuden mukaan.

Seuranta lajitellaan eri tyyppeihin, joita voivat olla verkkomainokset/analytiikka, sosiaalinen media ja ostokset ja verkkokaupat.

• Keskeytymätön selaaminen

• Estää seurannan haittaamatta verkkosivuston nopeutta ja toimintoja.

• Yksityinen sähköposti

• Yksityinen sähköposti auttaa pitämään henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi yksityisenä ja vapaana seuraimista. Lisätietoja on artikkelissa Yksityisen sähköpostin ominaisuudet.

Norton AntiTrack tarjoaa sormenjäljen maksuttoman tarkistuksen, jonka avulla voit tarkistaa minkä tahansa sähköpostiosoitteen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v138652292
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 22/04/2024