Norton AntiTrack -laajennuksen asentaminen verkkoselaimeen

Norton AntiTrack -selainlaajennus auttaa sinua piilottamaan identiteettisi selainten ja verkkosivustojen seuranta- ja laitetunnistusyrityksiltä. Valitse Norton AntiTrack -selainlaajennuksen asentamiseksi yksi seuraavista käyttöjärjestelmän mukaan:

Varmista ennen laajennuksen asentamista, että selain on ajan tasalla.

Windows

1. Käynnistä Norton AntiTrack.

2. Valitse Norton AntiTrack -ikkunasta Selainten hallinta sen selaimen kohdalta, johon haluat asentaa laajennuksen.

3. Valitse Selainten hallinta -ikkunan Edge-kohdasta Lisää laajennus.

4. Tee jokin seuraavista toimista selaimesi mukaan:
    • Google Chrome: Valitse Chrome Web Store -sivun Norton AntiTrack -kohdasta Lisää Chromeen.

• Microsoft Edge: Valitse Edge-lisäosat -sivun Norton AntiTrack -kohdasta Hanki.

Microsoft Edge -selaimessa Norton AntiTrack -selainlaajennus toimii vain versiossa 88 tai sitä uudemmassa.

• Mozilla Firefox: Valitse Firefox-selaimen lisäosat -sivun Norton AntiTrack -kohdasta Hanki.

5. Valitse vahvistusnäytöstä Lisää tai Lisää laajennus Norton AntiTrack -laajennuksen asentamiseksi.

Mac

Norton AntiTrackia tuetaan Macilla vain Safari-selaimessa.

1. Käynnistä Safari.

2. Napsauta Safari näytön vasemmasta yläkulmasta ja valitse Asetukset.

3. Valitse näyttöön tulevasta Yleiset-ikkunasta Laajennukset-välilehti.

4. Lisää vasemmanpuoleisessa ruudussa valintamerkki kohtaan Norton AntiTrackin laitetunnistuksen esto.

User-added image

Jos näet kehotteen, valitse Ota käyttöön.

User-added image

5. Valitse Norton AntiTrackin laitetunnistuksen esto -kohdasta Salli aina joka verkkosivustolla.

User-added image

Jos näet kehotteen, valitse Salli aina joka verkkosivustolla.

User-added image

6. Lisää vasemmanpuoleisessa ruudussa valintamerkki kohtaan Norton AntiTrackin laitetunnistuksen esto.

User-added image

Jos sinua kehotetaan ottamaan laajennus käyttöön, valitse Ota käyttöön.

User-added image

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v138651880
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 02/06/2022