Norton AntiTrack -laajennuksen asentaminen verkkoselaimeen

Norton AntiTrack -selainlaajennus auttaa sinua piilottamaan identiteettisi selainten ja verkkosivustojen seuranta- ja laitetunnistusyrityksiltä. Valitse Norton AntiTrack -selainlaajennuksen asentamiseksi yksi seuraavista käyttöjärjestelmän mukaan:

Varmista ennen laajennuksen asentamista, että selain on ajan tasalla.

Windows

Kun olet asentanut Norton AntiTrackin Windows-laitteeseen, sinua pyydetään määrittämään Norton AntiTrack -selainlaajennukset. Jos asensit Norton AntiTrackin ensimmäistä kertaa, näet Aloitetaan!-ikkunan laajennusten asentamiseksi. Kun olet Aloitetaan!-ikkunassa, napsauta alla olevista linkeistä sitä selainta, johon haluat asentaa laajennuksen.

Microsoft Edge

1. Napsauta Lisää Edgeen asentaaksesi Norton AntiTrack -laajennuksen Edge-selaimeesi.

2. Napsauta avautuvalta Edge-lisäosat-sivulta Hanki.

Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Lisää laajennus.

3. Napsauta avautuvasta näytöstä Jatka ja lataa uudelleen.

4. Napsauta Käynnistä AntiTrack-sovellus.

Norton AntiTrack -laajennus on nyt asennettu Microsoft Edge -selaimeen.

Google Chrome

1. Napsauta Lisää Chromeen asentaaksesi Norton AntiTrack -laajennuksen Chrome-selaimeen.

2. Valitse näkyviin tulevalta Chrome web store -sivulta Lisää Chromeen.

Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Lisää laajennus.

3. Napsauta avautuvasta näytöstä Jatka ja lataa uudelleen.

4. Napsauta Käynnistä AntiTrack-sovellus.

Norton AntiTrack -laajennus on nyt asennettu Google Chrome -selaimeen.

Mozilla Firefox

1. Napsauta Lisää Firefoxiin asentaaksesi Norton AntiTrack -laajennuksen Mozilla Firefox -selaimeen.

2. Napsauta avautuvalta Firefox-lisäosat-sivulta Lisää Firefoxiin.

Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Lisää laajennus.

3. Napsauta avautuvasta ponnahdusikkunasta Salli tämän laajennuksen käyttö yksityisessä ikkunassa.

4. Napsauta Selvä ja sitten Hyväksyn.

5. Napsauta avautuvasta näytöstä Jatka ja lataa uudelleen.

6. Napsauta Käynnistä AntiTrack-sovellus.

Norton AntiTrack -laajennus on nyt asennettu Mozilla Firefox -selaimeen.

Norton AntiTrack -laajennuksen asentaminen muihin selaimiin

Jos olet jo asentanut Norton AntiTrack -laajennuksen yhteen selaimeen, voit asentaa sen muihin selaimiin noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Käynnistä Norton AntiTrack.

2. Valitse Norton AntiTrack -ikkunasta Hallitse.

3. Valitse Selainten hallinta -näytöstä jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• Voit asentaa Norton AntiTrack -laajennuksen Microsoft Edge -selaimeen napsauttamalla Microsoft Edgen kohdalta Ota suojaus käyttöön.

• Voit asentaa Norton AntiTrack -laajennuksen Google Chrome -selaimeen napsauttamalla Google Chromen kohdalta Ota suojaus käyttöön.

• Voit asentaa Norton AntiTrack -laajennuksen Mozilla Firefox -selaimeen napsauttamalla Mozilla Firefoxin kohdalta Ota suojaus käyttöön.

Asenna Norton AntiTrack -laajennus noudattamalla selaimen ikkunassa näkyviä ohjeita.

Mac

Kun olet asentanut Norton AntiTrackin Mac-laitteeseen, sinua pyydetään määrittämään Norton AntiTrack -selainlaajennukset. Jos asensit Norton AntiTrackin ensimmäistä kertaa, näet Aloitetaan!-ikkunan laajennusten asentamiseksi. Kun olet Aloitetaan!-ikkunassa, napsauta alla olevista linkeistä sitä selainta, johon haluat asentaa laajennuksen.

Safari

1. Valitse Aloitetaan!-ikkunasta Lisää Safariin.

2. Käynnistä Safari.

3. Napsauta Safari näytön vasemmasta yläkulmasta ja valitse Asetukset.

4. Valitse näyttöön tulevasta Yleiset-ikkunasta Laajennukset-välilehti.

5. Lisää vasemmanpuoleisessa ruudussa valintamerkki kohtaan Norton AntiTrack.

Sample alt text

Valitse näyttöön tulevasta kehotteesta Laita päälle.

Sample alt text

6. Valitse Laajennus-ikkunasta Salli aina joka verkkosivustolla.

Sample alt text

Valitse näyttöön tulevasta kehotteesta Salli aina joka verkkosivustolla.

Sample alt text

7. Valitse Norton AntiTrack -ikkunasta Seuraava.

Norton AntiTrack -laajennus on nyt asennettu Safari-selaimeen.

Google Chrome

1. Napsauta Lisää Chromeen asentaaksesi Norton AntiTrack -laajennuksen Chrome-selaimeen.

2. Valitse näkyviin tulevalta Chrome web store -sivulta Lisää Chromeen.

Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Lisää laajennus.

3. Napsauta avautuvasta näytöstä Jatka ja lataa uudelleen.

4. Napsauta Käynnistä AntiTrack-sovellus.

Norton AntiTrack -laajennus on nyt asennettu Google Chrome -selaimeen.

Mozilla Firefox

1. Napsauta Lisää Firefoxiin asentaaksesi Norton AntiTrack -laajennuksen Mozilla Firefox -selaimeen.

2. Napsauta avautuvalta Firefox-lisäosat-sivulta Lisää Firefoxiin.

Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Lisää laajennus.

3. Napsauta avautuvasta ponnahdusikkunasta Salli tämän laajennuksen käyttö yksityisessä ikkunassa.

4. Napsauta Selvä ja sitten Hyväksyn.

5. Napsauta avautuvasta näytöstä Jatka ja lataa uudelleen.

6. Napsauta Käynnistä AntiTrack-sovellus.

Norton AntiTrack -laajennus on nyt asennettu Mozilla Firefox -selaimeen.

Norton AntiTrack -laajennuksen asentaminen muihin selaimiin

Jos olet jo asentanut Norton AntiTrack -laajennuksen yhteen selaimeen, voit asentaa sen muihin selaimiin noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Käynnistä Norton AntiTrack.

2. Valitse Norton AntiTrack -ikkunasta Hallitse.

3. Valitse Selainten hallinta -näytöstä jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• Voit asentaa Norton AntiTrack -laajennuksen Safari-selaimeen napsauttamalla Safarin kohdalta Ota suojaus käyttöön.

Käynnistä Safari-selain ja noudata kohdassa Safari mainittuja ohjeita Norton AntiTrack -laajennuksen asentamiseksi.

• Voit asentaa Norton AntiTrack -laajennuksen Google Chrome -selaimeen napsauttamalla Google Chromen kohdalta Ota suojaus käyttöön.

Asenna Norton AntiTrack -laajennus noudattamalla Google Chrome -selaimen ohjeita.

• Voit asentaa Norton AntiTrack -laajennuksen Mozilla Firefox -selaimeen napsauttamalla Mozilla Firefoxin kohdalta Ota suojaus käyttöön.

Asenna Norton AntiTrack -laajennus noudattamalla Mozilla Firefox -selaimen ohjeita.

iOS

1. Käynnistä Norton AntiTrack.

2. Valitse AntiTrackin käyttöönotto Safarille -sivulta Ota käyttöön.

Sample alt text
    Voit asentaa Norton AntiTrack -laajennuksen Safariin myös hampurilaiskuvakkeen kautta.
  3. Napauta Safari-selainikkunan osoiteriviltä AA.

Sample alt text
  4. Valitse Laajennusten hallinta.

Sample alt text
  5. Siirrä näkyviin tulevasta Laajennusten hallinta -ikkunasta liukusäädintä ottaaksesi Norton AntiTrackin käyttöön ja valitse sitten Valmis.

Sample alt text
  6. Napauta taas Safari-selainikkunan osoiteriviltä AA.

Sample alt text
  7. Valitse Norton AntiTrack.

Sample alt text
  8. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Salli aina.

Sample alt text
  9. Valitse seuraavasta ponnahdusikkunasta Salli aina joka verkkosivustolla.

Sample alt text

Norton AntiTrack -laajennus asennetaan selaimeen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v138651880
Käyttöjärjestelmä: Mac;Windows;iOS