Norton AntiTrackin lataaminen ja asentaminen

Norton AntiTrack on sovellus ja selainlaajennus, joka pitää toimintasi verkossa ja digitaalisen jalanjälkesi yksityisinä. Sen tärkeimmät ominaisuudet auttavat naamioimaan identiteettisi selainten ja yksittäisten verkkosivustojen seuranta- ja laitetunnistusyrityksiltä. Sen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat muun muassa seurannan hallintapaneeli, laitetunnistuksen estoteknologia sekä seurannan ja evästeiden esto.

Norton AntiTrack -sovelluksen lataaminen ja asentaminen tietokoneelle käyttöjärjestelmän mukaan:

Windows

Kun olet asentanut Norton AntiTrack -sovelluksen, sinua kehotetaan asentamaan Norton AntiTrack -laajennus selaimeesi. Lue lisää laajennusten asentamisesta artikkelista Norton AntiTrack -laajennuksen asentaminen verkkoselaimeen.

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Kirjaudu sisään.

3. Siirry Oma Norton -sivun kohtaan Norton AntiTrack ja valitse Lataa.

4. Kopioi Aloita-ikkunassa annettu aktivointitunnus, sillä se on annettava aktivoinnin aikana.

5. Valitse Hyväksy ja lataa.

6. Paina Ctrl + J avataksesi Lataukset-ikkunan selaimessasi ja kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

7. Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Kyllä.

8. Napsauta Norton AntiTrack -asennusohjelman sivulta Asenna.

Norton AntiTrack -tuote asennetaan Windows-laitteeseen.

Kun olet asentanut Norton AntiTrack -sovelluksen, sinua kehotetaan asentamaan Norton AntiTrack -laajennus selaimeesi. Lue lisää laajennusten asentamisesta artikkelista Norton AntiTrack -laajennuksen asentaminen verkkoselaimeen.

Mac

Jos haluat asentaa Norton AntiTrackin Macille, käyttöjärjestelmän on oltava Mac OS X 11.x (Big Sur) tai uudempi.
  1. Kirjaudu tilillesi.

2. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Kirjaudu sisään.

3. Napsauta Oma Norton -sivulta kohtaa Lataa MacOS-alustalle.

4. Napsauta avautuvalta sivulta kohtaa Lataa App Storesta.

5. Tee jokin seuraavista:

• Jos asennat Norton AntiTrack for Macia ensimmäistä kertaa, napsauta Hanki.

• Jos Norton AntiTrack on jo asennettuna Mac-koneella, napsauta pilvikuvaketta.

6. Käynnistä Norton AntiTrack.

7. Napsauta Aloita-ikkunasta Hyväksy ja lataa.

Jos näet hälytyksen, valitse Salli.

8. Kun lataus on valmis, käynnistä Norton-asennusohjelma kaksoisnapsauttamalla lataamaasi tiedostoa. Valitse sitten Avaa.

9. Napsauta OK, jotta Norton voi käyttää Lataukset-kansion tiedostoja.

10. Napsauta Käyttöoikeus- ja palvelusopimussivulta Hyväksyn.

11. Kirjaudu sisään Nortoniin, niin voit viimeistellä Norton AntiTrackin asennuksen.

Android

Saatat saada Google Play Kaupassa virheilmoituksen, kun etsit Ranskassa Norton AntiTrack -sovellusta. Lisätietoja on artikkelissa Viesti ”Tämä tuote ei ole saatavilla maassasi” näkyy Norton AntiTrack -käyttäjille Ranskassa.
  1. Käynnistä Android-laitteesta Google Play Kauppa -sovellus ja etsi Norton AntiTrack -sovellus.

2. Valitse Norton AntiTrack -sovellusnäkymästä Asenna.

3. Kun asennus on valmis, valitse Avaa.

4. Lue ja hyväksy käyttöoikeus- ja palvelusopimus ja yleinen tietosuojaseloste ja valitse sitten Kirjaudu.

5. Kirjaudu tilillesi.

6. Valitse Tervetuloa käyttämään Norton AntiTrackia -näytön Aseta AntiTrack oletusselaimeksi -kohdasta Aseta oletukseksi.

iOS

1. Käynnistä iOS-laitteella App Store ja hae sitten Norton AntiTrack -sovellusta.

2. Valitse Norton AntiTrack -sovellusnäkymästä HANKI tai napauta latauskuvaketta.

3. Kun asennus on valmis, valitse Avaa.

4. Lue ja hyväksy käyttöoikeus- ja palvelusopimus ja yleinen tietosuojaseloste ja valitse sitten Kirjaudu.

5. Kirjaudu tilillesi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v138368403
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 13/02/2024