Norton AntiTrackin yhteensopivuus käyttöjärjestelmien ja selainten kanssa

Norton AntiTrack on tietosuojasovellus, jonka tarkoitus on pitää identiteettisi suojassa uusimmilta verkkoseurantatekniikoilta ja suojata järjestelmän yksityisyyttä. Se estää seurantaevästeitä keräämästä tietoja toiminnastasi verkossa ja torjuu kohdennetut mainokset.

Jos haluat asentaa Norton AntiTrackin, tarkista, että Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmäsi ja selaimesi täyttävät seuraavat järjestelmävaatimukset:

Tuettu käyttöjärjestelmä

Norton AntiTrack -sovellus on yhteensopiva seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa:

• Windows 10 (kaikki versiot paitsi Windows 10 in S mode)

• Windows 11 (kaikki versiot paitsi Windows 11 in S mode)

• MacOS X 11.0 tai uudempi

• iPhone- tai iPad-laitteet, joiden käyttöjärjestelmäversio on Apple iOS 15.2 tai uudempi

Tuetut selaimet

Norton AntiTrack -laajennus on yhteensopiva seuraavien selainten kanssa:

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

• Microsoft Edge (versio 88 tai sitä uudempi) Windows-laitteelle

• Safari (versio 14.x tai uudempi)

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v138345708
Käyttöjärjestelmä: Mac;Windows